IE loader

Марина Сази и Дани Цветков ще проведат първото обучение за инструктори в България по FIT BOOTS!

Марина Сази и Дани Цветков ще проведат първото обучение за инструктори в България по FIT BOOTS!

С радост ви съобщаваме, че на 16 юни, международните мастър треньори по FIT BOOTS и FITNESS JUMPING, Марина Сази и Дани Цветков, ще бъдат специални гости на Пулс! Те ще проведат първото обучение за инструктори в България с най-новата иновация в груповите занимания - подскачащи обувки FIT BOOTS.

 

Какво представлява FIT BOOTS?

FIT BOOTS е революционен метод за тренировка, който използва специални подскачащи обувки, създадени да осигурят ефективна и забавна тренировка за всички възрасти и нива на физическа подготовка. Подскачащите обувки намаляват натоварването върху ставите и предлагат високоефективно кардио, укрепване на мускулите и подобрение на координацията и баланса.

 

Защо да участвате?

Марина и Дани не само са международни мастър треньори, но и вдъхновители, които редовно участват в международни спортни събития и фестивали по цял свят. Тяхното присъствие в България е уникална възможност за всички фитнес ентусиасти и професионалисти да се запознаят с най-новите тенденции в груповите тренировки и да се обучат от най-добрите в индустрията.

 

Програма на събитиетож

На 16 юни Марина и Дани ще проведат мастърклас за инструктори, където участниците ще имат възможността да научат всички техники и методики на FIT BOOTS.

 

Вход и условия за участие

Входът за мастър класа е свободен за членове на Пулс, а за външни клиенти цената е 15 лв. Не пропускайте тази уникална възможност да станете част от нещо ново и вълнуващо в света на фитнеса!

 

Очакваме ви!


Присъединете се към нас и преживейте енергиен апокалипсис с най-добрите! Марина и Дани ви обещават незабравимо изживяване, което ще промени вашето виждане за фитнеса.

 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА