IE loader

Масажни столове от премиум  марката Rexton ще радват членовете на Pulse Fitness&Spa

Масажни столове от премиум  марката Rexton ще радват членовете на Pulse Fitness&Spa

Поетапното снабдяване на залите с новата екстра е в ход

Идеята на Pulse Fitness & Spa е да дава винаги повече и с това да продължи да затвърждава позицията си на безапелационен лидер в бранша.

Започна поетапно оборудване на фитнес залите с нова екстра – масажни столове от премиум  марката Rexton. Стил, функционалност и пълен релакс – това е определението, което описва тези чудесни столове! Всеки посетител на Pulse Fitness & Spa Bulgaria може да се възползва напълно  безплатно от релакса, който ще получи посредством тях.

pulsefit

Ето, малко информация:

Rexton GJ-6200 е оборудван с безшумен ролков механизъм, имитиращ ръчен масаж. Комбинира в себе си голям брой иновативни масажни функции, сред които стречинг, въздушна компресия, рефлексотерапия, термо терапия и други. Притежава многофункционално дистанционно управление с голям LCD екран.

Двата масажни стола от модел RK-19000A притежават голям обхват на масаж, благодарение на вградения L-track механизъм, който предоставя възможността масажът да бъде по дължина от врата до горната част на бедрата.

Оборудвани са с различни масажни техники като шиацу, шведски, въздушна компресия, дълбоко месене и др. Едно от предимствата им е, че масажните ролки могат да се движат S- образно, за да предложат едно по-различно усещане за релакс.

 

pulsefit

 

И нещо повече:

Pulse Fitness & Spa Ви дава възможност да пренесете и да се наслаждавате на това удоволствие и у дома, като предоставя преференциални цени на всички свои клубни членове, а именно:

 

pulsefit

 

Продуктите са с 24 месеца гаранция и ще бъдат доставени до посочен от Вас адрес на територията на цяла България, напълно безплатно!

 

Пожелаваме ви приятни минути на релаксиращ масаж, непосредствено преди или след тренировка.

 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА