IE loader

ЛЯТНО ПРОМО в Pulse! Карта за един лев на месец!

ЛЯТНО ПРОМО в Pulse! Карта за един лев на месец!

Специална промоция - Тренирай с персонален треньор само за 149лв на месец и вземи карта за 1 ЛВ!

Лятото дойде и ние ви предлагаме неустоима здравословна оферта! Вземете карта за фитнес за само 1лв. , когато изберете да тренирате с персонален треньор за 149лв на месец.

Сега е най-подходящият момент да започнете или да подобрите своите фитнес тренировки и да постигнете желаните резултати. Ние ви предлагаме неустоима оферта, за да направите първата крачка към по-здравословен и активен начин на живот.

Възползвайте се от нашата специална лятна промоция и вземете карта за фитнес за само 1 ЛВ, когато изберете да тренирате с персонален треньор за 149лв на месец. Това е невероятна възможност да получите професионално насочване и мотивация, които ще ви помогнат да постигнете най-доброто от себе си.

Какво включва офертата:

  • Персонализирани тренировки: Нашите опитни треньори ще изготвят индивидуален тренировъчен план, съобразен с вашите цели и нужди.
  • Пълна достъпност до всички фитнес съоръжения и услуги: Насладете се на модерни и разнообразни уреди, зали за групови тренировки и релаксация.
  • Безплатна консултация и оценка на физическата форма: Започнете с професионална оценка на вашето текущо състояние и получете препоръки за най-ефективния начин да напреднете.ю


Не пропускайте възможността да започнете вашето фитнес пътешествие сега!

Картите са ограничени! Вземи своята днес!

*важи само за нови клиенти 
 

Как да се възползваш? 

  • На място в избран от теб обект в София, Стара Загора, Пловдив или Бургас
  • По телефона на номер 0700 44 044
ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА