IE loader

Курсове за начинаещи във фитнеса. Вход свободен!

Курсове за начинаещи във фитнеса. Вход свободен!

Инициативата "Започни Сега" е шанс за всеки, който иска да води здравословен начин на живот

Никога не сте тренирали или имате малко познания в сферата на активния начин на живот? Притеснявате се дали изпълнявате правилно упражненията и не знаете как да структурирате своята тренировка? Имате нужда от помощ в избирането на правилния начин на хранене?

Ако сте отговорили на поне един от тези въпроси с "ДА", то новият проект на Pulse Fitness & Spa е решението, което винаги сте търсили!

"Започни Сега" е името инициативата, която стартира на 04.12! Ежеседмични курсове със свободен вход за всеки, който желае да промени своя живот. Водещи ще бъдат топ треньорите на Pulse Fitness & Spa и хранителни експерти с дългогодишна практика.

Денят на провеждане е събота, стартовият час е 11:00 часа. Броят на участниците е ограничен, затова е нужно да се регистрирате предварително. Ако желаете да го направите още сега, може да последвате ТОЗИ ЛИНК, да оставите своята информация и да изберете клуб от веригата по избор, след което ще получите обаждане. Курсовете са ежеседмични!

Това е идеалната възможност за всеки, който иска да живее активно и здравословно!

Предвидени за всички участници са учебни материали, които остават с тях след семинара. Всяка тема на дискусия се разисква в изключителен детайл и присъстващите могат да зададат своите въпроси. 

Ако винаги сте били само на една крачка от това да се погрижите за своето здраве, вече нямате причина да не я направите!

"Започни Сега" е шанс за промяна, шанс за здраве, шанс за един по-добър живот! Регистрирайте се още сега!

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ