IE loader

Железен Кубрат Пулев!

Железен Кубрат Пулев!

Българинът отново е главен претендент за световната титла!

Събота вечер (27 октомври), „Арена Армеец”, малко преди полунощ. Залата се пръска по шевовете, а повече от 13 000 зрители, изпълнили трибуните, се пръскат от гордост. Стъпването на Кубрат на ринга бе предшествано от уникално изпълнение на любимите му 50 гайдари от Смолян, пристигнали в София специално за събитието.

Кубрат Пулев вдига победоносно ръка след мач, продължил 12 рунда. Победа, която го превърна отново в главен претендент за световната титла на IBF, която към момента е във владение на Антъни Джошуа. Но и Хюи Фюри заслужава уважение, защото показа смелост и се съгласи да се качи на ринга в София – в родния град на Кубрат, пред неговата публика, семейство и приятели, в неговия дом... Кураж, който се оказа непосилен за други двама топ боксьори – Дилиън Уайт и Джарел Милър.

Час преди главното събитие на вечерта, по своя типичен и не търпящ възражение начин, Тервел Пулев също завоюва победа, нокаутирайки във втори рунд Леонардо Бруцезе за европейската титла в полутежка категория.

Pulse Fitness&Spa бе официален партньор на боксовата галавечер. За нас беше чест да вървим рамо до рамо с шампионите! Честита победа!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА