IE loader

1 месец подарък за деца на клубни членове в Pulse Kids Revolution

1 месец подарък за деца на клубни членове в Pulse Kids Revolution

Страхотна възможност за всички малки спортисти

Pulse Kids е първият по рода си детски фитнес, изцяло насочен към възрастта 1-15г. След стартирането на програмата през месец aвгуст тази година, спортният център се радва на огромен интерес от деца и родители. 

Pulse Kids разполага с най-висок клас специализирано тренировъчно оборудване, адаптирано изцяло за деца и подрастващи.

В допълнение, в програмата са включени и много иновативни съоръжения, като интерактивна видео стена за спортни игри и занимания, писта на закрито и други.

Наскоро надградихме програмата и създадохме услугата Pulse Kids Revolution - неограничен брой кондиционни тренировки с професионални треньори в специално обособени зони за деца между 9 и 15г.

От тази иновативна услуга могат да се възползват напълно безплатно за период от един месец децата на всички активни клубни членове на Pulse.

Какви са плюсовете на програмата Pulse Kids Revolution?

  • Гъвкав график с тренировки на всеки час през целия ден, включително и през уикенда. Заповядайте, когато решите. Не е нужно да имате предварително записан час. Нашите инструктори ще са на Ваше разположение по всяко време.
  • Сертифицирани треньори с опит при работата с деца. Екипът ни от професионалисти е специално обучен за работа с деца с различна спортна напредналост. Не е нужно детето Ви да е тренирало активно или да има опит с какъвто и да е спорт. Нашите инструктори имат нужните познания и подход, за да помогнат на всеки един млад атлет да подобри своите спортни умения и здравословни навици.
  • Неограничен брой посещения и занимания в клуба. Децата, записани в програмата Revolution могат да посещават тренировките неограничен брой пъти в рамките на един месец. Винаги, когато имате желание за тренировка, сте добре дошли отново.

Регистрирайте детето си напълно безплатно за 1 месец в Pulse Kids Revolution на този линк, след което ще получите обаждане от нашия колцентър.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА