IE loader

Ивет Горанова и Pulse Fitness & Spa подаряват 300 едномесечни карти!

Ивет Горанова и Pulse Fitness & Spa подаряват 300 едномесечни карти!

Олимпийската шампионка и лайфстайл верига номер 1 заедно срещу обездвижването!

Тя е Спортист на годината за 2021г. и Олимпийска шампионка в категория 55 kg на Летните олимпийски игри в Токио. Тя е Ивет Горанова - момичето, което накара цяла България да се гордее!

Сега Ивет и Pulse Fitness & Spa обединяват сили в обща битка - тази срещу обездвижването! Заедно ние искаме да накараме повече хора в България да изберат здравословния и активен начин на живот! 

Как ще спечелим борбата? Като подарим 300 карти на хора, които желаят да започнат да тренират! Всичко, което те трябва да направят, е да се регистрират на специална страница, създадена за целта ТУК.

Първите 300 души, които оставят своите координати, ще получат обаждане от Pulse Fitness & Spa и ще бъдат наградени с едномесечна карта, даваща право на достъп до фитнес, групови занимания и спа! Картата е целодневна и важи за всички обекти в града, в който е заявена - София или Пловдив.

Това е идеалният момент да започнете да живеете активно! Останете верни на новогодишните обещания и се присъединете към семейството на лайфстайл верига номер 1 в България!

Кампанията важи за градовете София и Пловдив като единствените 2 условия са да имате навършени 18 години и да не сте активен клубен член на веригата към момента.

Няма по-лесен начин да стартирате промяната! Всичко, което трябва да направите е да последвате този линк. Останалото оставете на нас!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА