IE loader

Pulse дава възможност за вход за групови занимания на външни клиенти

Pulse дава възможност за вход за групови  занимания на външни клиенти

Входът за външни клиенти е 15 лв. през мобилното приложение

Обездвижването и наднорменото тегло са сред най-големите проблеми на съвременния човек, който е свикнал да прекарва по-голямата част от деня си в седнало положение. Днешните технологии улесняват значително живота ни, спестяват време и усилия. От една страна, това ни демотивира да полагаме физически усилия, а, от друга, скролването е пристрастяващо, което ни кара да губим представа за времето.

Именно технологиите обаче представят много нови възможности за решаването на проблема с липсата на физическа активност. Лайфстайл веригата Pulse дава пример за това чрез опцията на външни клиенти да запазят място за групово занимания онлайн срещу 15 лв. вход.

Пълна инструкция за точните стъпки може да видите тук

Тренировките в група са един от най-добрите начини да добавим спорт към своя ден. Колективното практикуване на физическа активност е едновременно забавно, социално и мотивиращо. Сега всички, които не са активни клубни членове на веригата Pulse, могат да посещават груповите тренировки и лично да се уверят в ползотворния им ефект.

Приложението на Pulse за групови занимания е за хора, които искат да изглеждат и да се чувстват добре. То улеснява значително резервацията на места и включва всички видове групови тренировки на Pulse.

Основен акцент са заниманията по P.BoxX, Cross Functional Bootcamp и йога

·         P.BoxX е авторска фитнес програма, зад която стоят най-добрите експерти на Pulse. Тя е идеална за хората, които искат да свалят килограми и да забързат метаболизма си, изграждайки мускулна маса. Използва се специална платформа, което значително редуцира риска от травми.

·         Cross Functional Bootcamp изключително подходяща за хората, които искат да подобрят цялостното си физическо състояние – да развият пъргавина, гъвкавост и кондиция.

·         Йогата е силно препоръчителна за тези, които имат нужда от регулярно освобождаване на ежедневния стрес, от медитация и душевен баланс. Pulse йога заниманията се водят от изключително популярни в областта лица, включително гуруто Сандип Кумар.

В обектите на Pulse може да избирате сред още десетки групови занимания, включително най-популярните: спининг, народни танци, зумба, канго джъмпс и много други.

Всичко, което трябва да направите, за да се включите, вече е само на няколко клика от разстояние.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА