IE loader

Ново в Pulse! Записване за групови занимания през мобилното ни приложение

Ново в Pulse! Записване за групови занимания през мобилното ни приложение

Външни лица също могат да посещават тренировките в група при допълнително заплащане

Поредна иновация в Pulse. За по-голямо удобство на клубните членове, които посещават групови тренировки, правим предварителното запазване на места максимално бързо, лесно и удобно. За целта ще се ползва мобилното приложение на Pulse.

Всички клубни членове могат да посещават заниманията в група безплатно. За всички останали имаме специално предложение - еднократно заплащане за групова тренировка в размер на 15 лв.

Мобилното приложение на веригата е налично както за Android устройства, така и за мобилни телефони с операционна система IOS.

Можете да изтеглите апликацията от Google Play тук или от App Store тук.

Промяната влиза в сила от 01.06.2023 година и важи за клубовете Pulse в София, Пловдив и Бургас.

Ако все още не сте клубен член на Pulse, последвайте този линк и следвайте стъпките, за да закупите своя еднократен вход. По този начин вече ще имате профил, с който може да продължите към мобилното приложение.

За да запазите час за групова тренировка, трябва да влезете в приложението със своя имейл и парола. След това следвайте стъпките по-долу:

1.    След като се логнете, ще видите този екран. Натиснете бутона „Класове“.

2.    Изберете желаната групова тренировка от изброените в менюто.

3.    Натиснете бутона „Потвърждаване“.

4.    Мястото Ви за групова тренировка е запазено.

pulsefit

Важно: ако се опитате да резервирате групова тренировка повече от 24 часа преди стартовия час, ще получите съобщение за грешка.

pulsefit

Когато до старта на заниманието остават по-малко от 24 часа, вече може да резервирате своето място. Съветваме Ви да планирате предварително и да го запазите навреме, защото местата са ограничени.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА