IE loader

Горещи новини: Pulse Fitness & Spa слага край на задължителното едногодишно членство

Горещи новини: Pulse Fitness & Spa слага край на задължителното едногодишно членство

Всеки сам ще може да определя колко дълго да членува в лайфстайл верига номер 1 в България

Pulse Fitness & Spa прекратява задължителния годишен ангажимент за клубните си членове. Всеки бъдещ клиент на спортните центрове ще може сам да избира за колко дълго да е част от клуба като най-краткосрочната опция е 3 месеца, а най-дългосрочната – 1 година.

Една от причините Pulse Fitness & Spa да е лайфстайл верига номер 1 в България е постоянният стремеж на клуба да достига нови висини в развитието си. Това се случва благодарение на вслушването в нуждите на клубните членове и взимането на адекватни мерки, базирани на обратната връзка. Настоящата промяна е поредният пример за този подход на работа. 

Дългоочакваната от мнозина мярка дава шанс на всички, които са несигурни в своята постоянност, да станат част от Pulse Fitness & Spa като сами определят за какъв период от време да е това. Месечната такса по никакъв начин няма да бъде повлияна от дължината на членството и клиентът ще плаща само периода, през който е предвидил да ползва услугите.

Всеки клубен член ще може да се възползва от изключително много възможности. Част от тях включват:

-          Многократно замразяване на картата (в случай на пътуване, ангажименти, физическа невъзможност за посещаване или друго) за период по избор на клиента, който не се налага да бъде заплатен.

-          Опция за преотстъпване на клубната карта на второ лице.

-          Разнообразни методи на заплащане, включващи: в брой на рецепция, директен дебит, по банков път, онлайн в платформа, специално създадена за тази цел.

-          Достъп до всички клубове на територията на град София или град Пловдив (според това от къде е закупена картата).

Без значение дали сте напреднал или начинаещ фитнес ентусиаст, това е моментът да се присъедините към Pulse Fitness & Spa при най-гъвкавите и достъпни условия в историята на веригата. Спортът е здраве, а здравето е щастие. Изберете сами срока на своята карта и си подарете щастие в Pulse Fitness & Spa!

Свържете се с нас още сега на 0700 44 044!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА