IE loader

Фитнеси на месец март: Pulse Fitness Downtown и Pulse Fitness Deluxe

Фитнеси на месец март: Pulse Fitness Downtown и Pulse Fitness Deluxe

Запознайте се с най-модерните спортни зали в центъра на София

Живеете в центъра на София или току що сте приключили със служебен ангажимент в района? Искате да тренирате при първокласни условия още тук и сега? Имаме две опции за Вас! Представяме Ви фитнесите на месец март: Pulse Fitness Downtown и Pulse Fitness Deluxe - двата топ клуба от веригата Pulse Fitness & Spa, локализирани в сърцето на столицата!

Обектите разполагат с огромно разнообразие от кардио и силови уреди на най-добрите брандове. Оборудването включва марките Active Gym, Techno Gym и Life Fitness. Какво обаче прави всеки от тези спортни центрове уникален? Нека разберем:pulsefit

Pulse Fitness Downtown

Клубът се намира само на 2 минути от Съдебната палата. Още с първите си крачки след влизането си ще придобиете представа за разнообразието от услуги. Непосредствено след входа Ви очаква соларно студио, а няколко метра по-напред се намира протеинов бар с огромно разнообразие от здравословни храни и напитки. 

Pulse Fitness Downtown е модерен, функционален и безкомпромисно стилен. Обектът не изневерява на перфекционизма, типичен за марката Pulse Fitness & Spa. Помислено е и за най-малкия детайл - иновативен интериор, дизайнерски лампи, стилни цветове. 

Групови тренировки

pulsefit

Pulse Fitness Downtown предлага занимания по Pilates, Functional Training, Cross Functional Bootcamp и още много други. Те се провеждат в просторни зали с последно поколение вентилация. Любителите на бързите обороти могат да заповядат на тренировките по spinning. Изключително модерното 4D spinning studio ще стимулира всички Ваши цветове!

Pulse Fitness Deluxe

Вторият обект от основаването на веригата Pulse Fitness & Spa се намира в идеалния център на София - пл. „Народно събрание“ 12 - само на 1 минута от Народното събрание. Луксозен, иновативен, с буржоазен дизайн и всичко необходимо за перфектната тренировка, Pulse Fitness Deluxe гарантирано ще Ви заплени. Съвсем скоро клубът бе подобрен и сега Ви очаква в пълния си блясък!

По-добър от всякога!

pulsefit

Само за 10 дни залата за групови тренировки на Pulse Fitness Deluxe бе разширена и вече е 2 пъти по-голяма от преди! Тук се провеждат занимания за хора с всякакъв спортен стаж. Дългият списък с фитнес класове включва и най-доброто от света на фитнеса - хитовата тренировка PBox! След подобрението на Pulse Fitness Deluxe на разположение на клубните членове е и напълно нова стречинг зона с десетки фитнес аксесоари!

pulsefit

Безплатен солариум за клубни членове

Поредна преференция за нашите клиенти! В Pulse Fitness Deluxe всеки клубен член на веригата Pulse Fitness & Spa може да трупа бронзов тен без да е нужно допълнително заплащане. Просто влезте в клуба със своята карта и се възползвайте от солариума, който се намира непосредствено до протеиновия бар.

Фитнеси на месец март!

Само до 31.03 всеки клубен член на Pulse Fitness & Spa може да доведе свой приятел в Pulse Fitness Downtown и Pulse Fitness Deluxe абсолютно безплатно! На 25.03 пък вратите на Pulse Fitness Downtown ще бъдат отворени през целия ден за всички желаещи да посетят обекта - без значение клубни членове, или не! Всички, които дойдат в този ден, автоматично ще се включат в супер томбола с награди - 5 билета за дългоочаквания концерт Elrow Sofia - Chinese RowYear, която ще се проведе на 26.03 във Фейсбук страницата Pulse Fitness & Spa

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА