IE loader

Фитнес на месец февруари: Pulse Fitness & Spa West Park

Фитнес на месец февруари: Pulse Fitness & Spa West Park

Какво прави този спортен клуб наистина уникален

Клубната карта за веригата Pulse Fitness & Spa дава достъп до редица спортни обекти. Всеки от тях е уникален спрямо останалите по поне един начин. Едва ли има спортен център, който да олицетворява това по-добре от Pulse Fitness & Spa West Park - клубът, на който отредихме титлата 'Фитнес на месец февруари'.

Нека Ви разкажем какво прави този фитнес различен спрямо всички останали както в София, така и в цялата страна!

Мега обект - фитнес, спа и групови занимания

спа зоната в клуба

Както всички мега обекти от веригата Pulse Fitness & Spa, и Pulse Fitness & Spa West Park ще Ви очарова с огромно разнообразие от фитнес уреди на най-добрите брандове. Огромното разнообразие и правилното им разпределение гарантират, че няма да има нужда да изчаквате друг трениращ.

Тук можете да посещавате и десетки групови занимания всяка седмица. Те са водени от топ треньорите на Pulse Fitness & Spa - инструктори с огромен стаж и редица сертификати за професионално обучение. 

С картата за достъп имате възможност и да релаксирате в спа зоната на обекта. Тя разполага с десетки съоръжения, предназначени да допринесат за вашето спокойствие и релакс - сауна, парна баня, термо лежанки и още много други!

Локация

Pulse Fitness & Spa West Park се намира на изключително комуникативно място - бул. „д-р Петър Дертлиев“ 60 - само на 4 мин. от Кооперативния пазар в ж.к. Люлин. Обектът разполага с огромен паркинг, който е напълно безплатен за клиентите, така че всеки, който желае, може да дойде на тренировка с личния си автомобил и да паркира необезпокоявано.

Външна зона за тренировки

външна тренировъчна зона

Външна писта, уреди на открито, бойни въжета, гума за обръщане и още много аксесоари - Pulse Fitness & Spa West Park разполага с най-голямата външна тренировъчна зона в България. Тук може да спортувате ползотворно под открито небе и то без да правите компромис с тренировките си, защото изборът на уреди и аксесоари е наистина огромен.

Външно джакузи

външно джакузи

Откритото джакузи на Pulse Fitness & Spa West Park ви дава възможност да се наслаждавате на топлата вода и да релаксирате необезпокоявано. Това е поредната иновация в обекта, на която може да се радвате почти целогодишно.

Открит басейн с плаж

открит плувен басейнЕдна от най-отличителните екстри на клуба е откритият външен басейн. Той работи през летните месеци като дава възможност на хора от цяла София да се насладят на прохладната вода и да трупат бронзов тен на десетките легла, шезлонги и пуфове.

За да се убедите лично в уникалността на Pulse Fitness & Spa West Park, заповядайте на място в обекта! Своето посещение може да заявите тук: www.pulsefit.bg/workout

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА