IE loader

Фитнес на месец април: Pulse Fitness & Spa Platinum

Фитнес на месец април: Pulse Fitness & Spa Platinum

Едно наистина ново и по-добро изживяване!

Pulse Fitness & Spa Platinum е разположен на супер комуникативно място в столичния квартал „Хаджи Димитър“ - ул. „Резбарска“ 47. Клубът предоставя условия от нов мащаб не само заради огромната си площ и разнообразие от уреди и групови тренировки, но и с уникалната, единствена в България скай спа зона. Благодарение на нея ще можете да се насладите на спираща дъха гледка към Витоша и цяла София, докато релаксирате след тренировка.

Получете инструкции как да стигнете като кликнете тук

pulsefit

Зони в Pulse Fitness & Spa Platinum

Силовата зона на обекта е разположена на два етажа. Тук ще намерите уреди, произведени от най-добрите брандове във фитнес индустрията. Те осигуряват максимален комфорт, за да може спортуващият да вземе максималното от своя престой.

Клубът предлага множество групови тренировки, сред които авторското фитнес занимание, зад което стоят най-добрите треньори на Pulse Fitness & Spa – P.BoxX, хитовата тренировка въздушна йога и още много други като Cross Functionl Boot Camp, Pilates, Kangoo Jumps и Spinning.

Кардио зоната на Pulse Fitness & Spa Platinum разполага с десетки кардио уреди, включващи велоергометри, бягащи пътеки - нормални и извити, stair master, крос тренажор и air bike.

pulsefit

За любителите на контактните спортове също е помислено. Pulse Fitness & Spa разполага със зала за бокс и кикбокс, в която се провеждат регулярни занимания, водени от многократния шампион Марчо Марков.

Спокойствието, което осигурява мащабът на Pulse Fitness & Spa Platinum, дава възможност за качествена тренировка в луксозна обстановка. Тук винаги можете да разчитате на паркомясто, пространство, за да спортувате свободно и да се насладите на най-иновативната спа зона у нас.

Допълнителни възможности

Ако всичко това това не Ви се струва достатъчно, фитнесът разполага дори с още екстри – солариум за бронзов тен, протеинов и фреш бар, за да се чувствате още по-добре по време и след тренировка, магазин за хранители добавки и магазин от веригата Балев Био.

В Pulse Fitness & Spa Platinum посещението е първокласно удоволствие. Без значение дали искате да тренирате, или да релаксирате, Вашето незабравимо изживяване е гарантирано.\

Станете част от нашето семейство! Вижте нашите предложения тук!                                                                                                                                      

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА