IE loader

Exclusive Masterclass по йога с Джейсън Андерсън. Ограничени места

Exclusive Masterclass по йога с Джейсън Андерсън. Ограничени места

Събитието ще се състои в Pulse Bulgaria на 11.03

Джейсън Андерсън пристига в България, за да проведе специален ексклузивен мастър клас в Pulse!

Заниманието ще се проведе в диамантения клуб на веригата Pulse Bulgaria на 11.03 от 11 часа. Местата за събитието са ограничени, а записването се осъществява на рецепция в обектите Pulse или на номер 0700 44 044. Цената за участие е 25 лв. за клубни членове и 40 лв. за външни лица.

Джейсън Андерсън е бивш спортист и професионален баскетболист от Университета на Флорида.

През 2008 г. той става треньор по йога. Работата му с професионални спортисти включва NBA отбора Атланта Хоукс. Преминава обучения при Шива Реа (учител по виняса флоу йога и йога транс танци), Elemental и Rasa Vinyasa. Всичко това му помага да усъвършенства стила си и да стане едно от най-популярните йога лица.

Неговите йога занимания се отличават с ритмични наземни движения, съпроводени от вдъхновяващи думи. Джейсън изпитва вдъхновение от това да помага на участниците в заниманията да открият вътрешен баланс и да достигнат своя потенциал както по време на йога практиката, така и след нея.

Елате да изживеете една неповторима тренировка! Побързайте да се запишете, защото броят на участниците е ограничен! Очакваме Ви!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА