IE loader

Само през декември! Посещавай Pulse Exclusive многократно с приятел

Само през декември! Посещавай Pulse Exclusive многократно с приятел

Ексклузивно предложение за всички клубни членове

Pulse Exclusive, намиращ се до The Mall, отвори врати съвсем скоро. Exclusive е име, което избрахме, вдъхновено от лукса, перфекционизма и уникалността на най-новата ни локация. Място, в което всеки клубен член е добре дошъл да изпита най-модерното тренировъчно оборудване и да усети лично изключително модерната клубна обстановка. Този обект надгражда стандартите за фитнес услуги, достигайки изцяло нови висини в обслужването, оборудването и разнообразието от спортни услуги.

Като част от веригата Pulse, Pulse Exclusive е включен в достъпа на всички настоящи клубни членове

Ако все още не сте посетили клуба, Ви предлагаме да го направите през декември, като в допълнение сме Ви приготвили и приятен Коледен подарък. До 31.12 всички притежатели на Pulse карта могат да посещават многократно новата локация с приятел, който да ги придружава напълно безплатно.

Споделете емоцията със свой близък. Заповядайте на място и се насладете заедно на всички съоръжения и зони в клуба:

  • Силова зона с широка гама оборудване
  • Кардио зона с огромно разнообразие от уреди на най-добрите марки в индустрията
  • Десетки групови занимания всяка седмица, подходящи за начинаещи и напреднали

Всяко преживяване е по-добро, когато е споделено. Подарете на себе си и свой приятел един тонизиращ ден в Pulse Exclusive.

Къде се намира клубът?

Pulse Exclusive е в изключителна близост до The Mall - само на 1 минута от главния вход. В допълнение клиентите могат да се възползват от до 2 часа безплатен паркинг в The Mall и пряк достъп от ниво -3 за още по-голямо удобство.

Не губете време. Споделете новината със свой приятел и елате заедно в Pulse Exclusive. Повече за обекта може да разберете тук: www.pulsefit.bg/pulse-exclusive 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА