IE loader

Революционно 360-градусово сканиране на тялото с Evolt 360 - само в Pulse!

Революционно 360-градусово сканиране на тялото с Evolt 360 - само в Pulse!

Представяме Ви най-новата услуга в Pulse - Evolt 360, революционната машина за 360-градусово сканиране на тялото.

Сега за първи път в България, имате възможност да се възползвате от това революционно измерване за постигане на отлични резултати в здравето и фитнеса!

pulsefit

Какво представлява Evolt 360?

Evolt 360 е интелигентен скенер за телесна композиция, който предоставя детайлни данни за тялото Ви чрез повече от 40 измервания само за 60 секунди. Сред тези измервания са:

  • Маса на чистото тяло (Lean Body Mass)
  • Маса на телесните мазнини (Body Fat Mass) и процент на телесните мазнини (Body Fat Percentage)
  • Маса на скелетните мускули (Skeletal Muscle Mass)
  • Ниво на висцералната мазнина (Visceral Fat Level)
  • Фитнес възраст (Fitness Age)
  • Фитнес резултат (Fitness Score)

Защо да изберете Evolt 360?

  • Идентифицира 40 измервания за 60 секунди: Получавате подробен анализ на тялото си само за минута.
  • Персонализирани резултати: Измерванията са базирани на най-новата научна информация за биоелектрически импедансен анализ (BIA), което гарантира точност и последователност.
  • Проследяване на прогреса: Следете и измервайте качеството на вашия прогрес с детайлни отчети, които се синхронизират с вашия профил в приложението.
  • Цялостна информация за здравето Ви: Evolt 360 предоставя изчерпателни детайли за вашето общо здраве, включително състав на мазнини и мускули, както и сравнение на биологичната ви възраст с хронологичната ви възраст и нивото на фитнес.

Защо е важно да проследявате прогреса си?


Разбирането на телесната Ви композиция е от ключово значение за вашето здраве. Това включва измерване на висцералната мазнина, която се намира около жизненоважните органи, и оценка дали вашите хранителни и тренировъчни протоколи водят до желаните резултати.

Често задавани въпроси

Колко точен е Evolt 360?

Точността на Evolt 360 е многократно валидирана в научната литература както в сферата на фитнеса, така и в медицината. С нашия патентован алгоритъм и модел за сканиране на отделни компоненти, постигаме средна повторяемост от 98-99%, съперничеща на DEXA сканирането.

Колко често се препоръчва да се сканирам?

За да осигурите последователност на измерванията спрямо вашите тренировъчни и хранителни цели, препоръчваме сканиране на интервали от 4 или 8 седмици. Трябва да очаквате резултати след 4 седмици, ако следвате правилните тренировъчни и хранителни протоколи.

pulsefit

Запишете час сега!


Не пропускайте възможността да бъдете сред първите, които ще се възползват от тази революционна услуга в България! Запишете своя час още сега на 0700 44 044 и започнете вашето пътешествие към по-добро здраве и фитнес с Evolt 360 в Pulse!

Време е да вземете контрола над вашето тяло и здраве! Очакваме ви!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА