IE loader

Египетско приключение

Египетско приключение

Треньорите Марчо Марков и Алекс Асенов обещават неповторими изживявания

Включи се в египетското приключение, организирано от Mistral Travel и Pulse Fitness & Spa! Треньорите Марчо Марков и Алекс Асенов ще се погрижат за тонизиращите тренировки в хотел Desert Rose 5* Hurghada, за да превърнем престоя ни в Египет в абсолютно неповторимо изживяване!

Египет – историческата и културна съкровищница, която крие в себе си вдъхновяващи гледки към морето и пустинята. Място, на което можеш да разбереш за древни истории, запечатани с йероглифи по многовековни храмови комплекси, да затаиш дъх пред великите пирамиди и да се докоснеш до безкрайната пустиня.

Освен с богатата си история, Египет впечатлява и със златисти плажове, целунати от тюркоазени води, където имаш възможността да опознаеш пъстрия подводен свят или просто да се излегнеш под жаркото слънце и да се насладиш на леденостуден коктейл.

Вече виждаш себе си в този рай, нали?

Запиши се сега на рецепция в най-близкия ти фитнес от веригата Pulse Fitness & Spa.

Ето и програмата на събитието:

ДЕН 1
Среща на летище Sofia Terminal 1 на 31.10.2021г., 2 часа по-рано от часа на излитане на самолета.
Пристигане на летище Hurghada International Airport в 10:00ч. Осигурен трансфер и настаняване в избрания от Вас хотел.
След свободнотп време през деня вечерта от Mistral Travel сме предвидили първия ни подарък за приключенците, които се доверяват на агенцията - Welcome Party в хотел Desert Rose, на което да се запознаем и да поставим началото на едно незабравимо приключение под звуците на хубава музика и с освежаващи коктейли в ръка.

ДЕН 2
Закуска. Представете си остров, чиито брегове се докосват с толкова бистра и синя вода, че контрастът на цветовете ви се струва невъзможен, за да бъде истина. Това място съществува и се намира именно в Египет, островът се нарича Paradise Island и е следващият подарък на Mistral Travel. Включен в цената на екскурзията до Египет, този ден ще обърне представите Ви за изживяване в открито море сред приказните багри на острова.
След закуска в хотела, през втория ден от нашата екскурзия, ще се отправим с луксозни яхти към Райския остров. По време на пътуването ще имаме няколко спирки за шнорхелинг или дайвинг, а накрая ще се съберем всички на Paradise Island. Капитанът на яхтата и неговият екипаж ще се погрижат да включат в приключението вкусен обяд, който ще се състои от разнообразни арабски и европейски деликатесни ястия, за да се потопим не само в подводния свят на Египет, но и в арабската култура.
По време на престоя на острова треньорите Марчо Марков и Алекс Асенов ще проведат тонизираща Cross Training тренировка, която ще зареди участниците с положителна енергия, ще повдигне тонуса и настроението.
19:00 Вечеря и свободно време.

ДЕН 3
Закуска и свободно време за плаж и развлечения.
За всички желаещи денят ще започне по енергизиращ начин със сутрешна кардио тренировка. Спортът е най-доброто начало на всеки ден, особено ако е вълнуващ колкото този!
След обяд в хотела ще се впуснем в едно същинско арабско приключение в пустинята. Предстои вълнуващо сафари, на което ще имаме възможността да покараме ATV-та и да се повозим на Spider бъгита. След като възпламеним авантюристичния си дух, екскурзията продължава с посещение на бедуински лагер. Там ще се докоснем до арабския живот в пустинята, при желание може да се поязди камила и ще опитат местни блюда.
След незабравимото приключение в пустинята, заредени с доза адреналин и запечатали приказни спомени в съзнанието си, вечерта сме предвидили още един подарък - парти за всички желаещи, което да допринесе за перфектния завършек на деня. Агенцията ще се погрижи и за безплатен трансфер до дискотеката в двете посоки, както и за добрата музикална селекция по време на събитието.

ДЕН 4
Четвъртият ден е изпълнен с изненади и подаръци за всички присъстващи на египетското приключение. След закуска Pulse Fitness & Spa ще събуди пътешествениците със сутрешно стречинг занимание – тренировка за разтягане, която подобрява гъвкавостта и подвижността на ставите.
Стречингът е изключително важен, когато става дума за превенция на травми и за придобиване на по-голяма гъвкавост.
16:00 Точно когато си мислиш, че изненадите от Mistral Travel са приключили, те стават все повече и все по-интригуващи! Чувал си за приказните арабски нощи и прелестните залези, нали? Те не съществуват само в книгите, а са реалност, в която ще се потопим на нашето Arab Sunset Party. Организираме за теб това вълнуващо изживяване, за да се насладим на освежаващи напитки на плажа под звуците на арабска и интернационална музика, но и не само – ще наблюдаваме и магичното танцово изкуство Belly Dance.
19:00 Вечеря и свободна програма

ДЕН 5
В ранните часове на деня отпътуваме за Луксор – най-големия музей на открито в Египет. Представете си как стъпвате в сърцето на това историческо чудо и научавате повече за всички мечти и желания на Древен Египет. С еднодневното пътуване до Луксор от Хургада ще влезете в Града на хиляда порти, показващи огромното наследство на древната египетска култура.
Обиколката ни ще започне с посещение на храма Кърнак, където се срещат силата на божественото и човешкото в един от най-големите религиозни комплекси в света. Създаван в продължение на повече от 1500 години и център за поклонение на различни божества като Озирис, Птах и Изида, Кърнак е мястото, пред което всеки затаява дъх.
След приготвен вкусен обяд, ще прекосим значимата за местните река Нил с малки лодки, на които ще се насладим на свежи плодове и арабска музика. Приключението ни продължава с посещение на храма на царица Хатшепсут, който е великолепна архитектурна постройка, посветена на дългоуправлявалата и любима египетска царица. Следващата ни дестинация по време на екскурзията ще бъде Долината на царете, където се намират гробниците на прочутите управници Рамзес и Тутанкамун, както и ще зърнем Колосите на Мемном – защитниците на магическия град Луксор. След динамичния, но невероятно удовлетворяващ ден, следва прибиране към Хургада и свободно време.
За всички избрали да почиват в този ден, тренирьорите ни ще проведат релаксираща 30-минутна функционална тренировка след дългия и изпълнен с положителни емоции ден.

ДЕН 6
Закуска, свободно време за плажуване и защото вашето изживяване е най-ценният ни приоритет – в този ден отново ще ви подарим ден с разнообразни активности за малки и големи.
Марчо Марков и Алекс Асенов ще организират спортни игри от състезателен характер – забавни фитнес занимания, които се провеждат по отбори и по двойки. Ще успеем да премерим състезателния си дух и да се забавляваме всички заедно, докато градим и физическата си устойчивост.

ДЕН 7
02:00 Тръгване за Кайро
В последния ден от нашата екскурзия ще се отправим към столицата на Египет – Кайро. Пъстрият многомилионен град ще ни посрещне, за да разкрие повече за своята многовековна история. Първата спирка ще бъде заведение с прелестна гледка към пирамидите в Гиза, в което ще закусим и ще зърнем величието на този хилядолетен феномен. След това ще се отправим към самите пирамиди, където ще имаме свободно време за разходка и ще научим повече за едно от 7-те чудеса на Античния свят. В Кайро ще посетим и Историческия музей, в който се съхраняват чудни артефакти, свързани с историята на Древен Египет, както и саркофазите на някои от най-прочутите фараони. Екскурзията е с по-голяма продължителност поради отдалечеността на Кайро от Хургада, но местата, които ще видим и историите, които ще чуем, ще оставят незабравим белег в сърцата ни.

ДЕН 8
Закуска и напускане на хотела по обяд.
Полет към България от Хургада

ЦЕНИ
✔️Цена на човек при настаняване в двойна стая: 1299 лв.
✔️Деца до 2 години: безплатно
✔️Деца от 2 години до 12 години - заплаща се само цената на самолетния билет, независимо в какво помещение са: 599 лв.
✔️Всички деца на 12 години включително и на повече от 12 години се таксуват като трети възрастен

Полетно разписание:
SOF (07:00) – HRG (10:00) – С8М132 номер на полет FB 8523
HRG (12:00) - SOF (15:15) – C8M132 номер на полет FB 8524

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА