IE loader

Pulse започва устойчиво партньорство с Идънред

Pulse започва устойчиво партньорство с Идънред

Над 270 000 потребители на Идънред ще могат да използват своите ваучери за храна и подарък в мрежата на Pulse

Знаете, че една от основните цели на Pulse е да се грижи за здравето на хората и да поощрява здравословния начин на живот. Идънред България е лидер в предплатените корпоративни услуги. В своята дългогодишна история компанията доказва своя професионализъм, надеждност и адаптивност към новите технологии. Точно това е и мисията на съвместната колаборация между двата бранда - да се разпространи и поощри визията за пълноценен живот – постигане на положителна промяна в здравето, удовлетвореност в ежедневието и създаване на трайни контакти.

Всеки, който разполага с ваучери за храна или подаръчни ваучери на Идънред, ще може да ги използва за разплащане в протеиновите барове на Pulse и в Pulse Food.

Това дава възможност на над 270 000 потребители на Идънред да използват услугите на Pulse и да подобрят начина си на живот, доверявайки се на лайфстайл верига номер 1.

Ние от Pulse знаем колко е важно да се храним балансирано и здравословно, когато тренираме и имаме поставени цели.

Затова даваме тази възможност на всички, които искат да го направят. Pulse Food e здравословна храна директно от витрината във фитнеса, където можете да се насладите на голямо разнообразие от различни кулинарни изкушения, подходящи за всяка фитнес цел. Храната е висококачествена и селектирана, готова за консумация вкъщи или на място. 

Като допълнителен бонус компаниите, използващи услугите на Идънред, могат да възнаградят служителите си с напълно безплатни едноседмични карти за обектите на Pulse. По този начин те ще поощрят служителите си към един по-добър начин на живот. Освен това потребителите на Идънред ще научават за ексклузивните оферти на Pulse чрез вложки във ваучерите, банери в "Deals" секцията на сайта, мобилния портал за картодържатели MyEdenred и други комуникационни канали.

Никога не е късно да се погрижите за здравето си!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА