IE loader

Pulse Fitness & Spa се включва в Световния ден на сърцето

Pulse Fitness & Spa се включва в Световния ден на сърцето

4 от топ треньорите на Pulse Fitness & Spa ще проведат открити тренировки за всички желаещи

На 29 септември отбелязваме Световния ден на сърцето. Той е обявен за такъв през 1999 г. от Световната федерация на сърцето и Световната здравна организация. Целта на инициативата е чрез различни събития по света да се повиши информираността на обществото относно сърдечно-съдовите заболявания, опасността за здравето, която представляват, и превенцията им. 

Този тип патология отнема живота на над 18 милиона души в световен мащаб всяка година. Редуцирането на случаите на заболявания на сърцето задължително включва практикуването на активен начин на живот, неизменна част от който е спортът. Ето защо за нас е изключителна радост, че можем да подкрепим тази кауза!

У нас Световният ден на сърцето ще бъде отбелязан с кампания на Дружеството на кардиолозите в България, Асоциация на студентите по медицина, Омрон България и Pulse Fitness & Spa с организирани мероприятия в 4 града - София, Пловдив, Бургас и Варна. Програмата включва игри с награди, оформяне на живо сърце с факли, осветвяване на НДК и Фонтана на Пеликаните в Червено и разбира се - тренировки с 4 от топ треньорите на Pulse Fitness & Spa! 

Ето и кои ще бъдат заниманията:

  • Сцена пред НДК - Intense Interval Training със Зорница Петкова от 19:15
  • Фонтана с пеликаните, Пловдив - Bodyweight Cross Training с Теодора Колева от 19:15
  • Вход Морска градина, Бургас - Bodyweight Cross Training с Петър Петров от 19:15
  • Вход Морска Градина, Варна - Bodyweight Cross Training с Костадин Куртов от 11:20

Участието в тренировките е напълно свободно и всеки може да се включи. Единственото, което препоръчваме е да си вземете допълнителен комплект дрехи, вода и разбира се - компания. Като бонус всеки, който се включи в мероприятието, ще получи

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА