IE loader

Да покорим Черни връх заедно! Георгиос Сърбинов Ви кани на поход!

Да покорим Черни връх заедно! Георгиос Сърбинов Ви кани на поход!

Атакуваме най-високата точка на Витоша на 27.11

Пореден организиран поход до Черни връх по инициатива на Pulse Fitness & Spa. Нашите клубни членове знаят, че регулярно изкачваме най-високата точка на красивата планина, разположена в непосредствена близост до София. Време е отново да го направим, а водещ разбира се е Георгиос Сърбинов.

Сборният пункт е хижа Алеко, датата е 27.11, а часът, в който трябва да сте там, е 10:00!

През месец юни за последен път се състоя организиран поход до Черни връх, отново воден от Георгиос. Невероятното преживяване бе споделено от десетки души. Нови запознанства, много смях, разтоварваща тренировка на върха, супер награди и вкусно хапване с невероятна гледка - това са само част от оправданите очаквания, които може да имате.

Ако искате да се докоснете до емоцията от последното изкачване, може да го направите като изгледате видео от похода, в което сме документирали някои от най-интересните моменти:

Георгиос няма търпение! Същото се отнася и за целия екип на Pulse Fitness & Spa. Всички са добре дошли на нашия поход! Подгответе се добре, вземете си резервен комплект дрехи, удобни и подходящи за изкачване обувки и вода. Останалото оставете на нас!

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА