IE loader

Официално откриване с вход свободен: Pulse CrossRX зона в Pulse Mladost

Официално откриване с вход свободен: Pulse CrossRX зона в Pulse Mladost

Новата функционална зона в Pulse Mladost: Нова стъпка към по-здрав и активен начин на живот

Pulse Mladost открива своята нова функционална зона, която обещава да промени начина, по който възприемаме тренировките. Съчетавайки съвременно оборудване, простор и професионално водене на тренировките, новата зона ще предложи на своите посетители неповторимо фитнес преживяване.

Новата зона в Pulse Mladost разполага с най-съвременното оборудване на пазара - машини за гребане и тренажори на бранда Concept2, Rogue Echo Bike уреди, тежести и лостове Eleiko, пудовки, battle rope, извити бягащи пътеки, стойки за клек, свободни тежести и всичко друго, необходимо за първокласни Cross Training и Cross Functional Bootcamp занимания

Без значение дали сте начинаещ или опитен спортист, в зоната ще намерите всичко необходимо за да постигнете целите си.

Тук ще можете да научите много за функционалните тренировки - гимнастика, олимпийски щанги, плио движения, силов трибой, издръжливост и още много!

Затова ще се погрижат нашите треньори с дългогодишен опит в сферата и с множество участия в местни и международни състезания Иван Драганов, Георги Алексиев и Мартин Николов. Те са част от спорта от над 10 години, водейки ви по най-успешната програма на Cross Training -  Mayhem и Рич Фронинг Фитест мен алайв.

С общ размер от над 700 квадратни метра, новата функционална зона предлага достатъчно пространство за всички видове тренировки и упражнения. 

Официалното откриване на новата зона ще се проведе тази събота (02.03). Можете да бъдете част от този специален момент, като се включите в една от двете тренировки, които ще се проведат в 10:00 и 11:00 часа. Входът е свободен за всички желаещи да присъстват и да се запознаят с новите възможностите за тренировки в Pulse Mladost.

Нека заедно направим първата стъпка към по-здрав и активен начин на живот! 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА