IE loader

Cross Training Camp в Grand Hotel Bansko

Cross Training Camp в Grand Hotel Bansko

Спортният лагер ще се проведе от 11.11 до 13.11

Един уикенд, изпълнен с позитивни емоции и спортни преживявания! Каним Ви на Cross Training Camp в Grand Hotel Bansko. Добре дошли са всички - без значение дали сте клубен член на Pulse Fitness & Spa, или не. Своето място може да заявите на място в който и да е обект Pulse.

Водещи на събитието ще бъдат трима от топ треньорите на веригата: Георги Красимиров, Георги Ганчев и Георгиос Сърбинов. Всеки ден Ви очакват Cross Training занимания, които ще бъдат фокусирани върху развитието на кондиция, издръжливост и сила. Спортният стаж няма значение, тъй като всички упражнения могат да се адаптират според нивото на опит на конкретния участник.

Програмата включва още поход сред природата и парти. Приятен бонус се явява и възможността да се насладите на петзвездните условия в Grand Hotel Bansko, най-големия СПА център в района и разбира се - фитнес от веригата Pulse Fitness & Spa.

Цената на човек в двойна стая при Ultra All Inclusive условия е 249 лв. Съветваме Ви, ако желаете да се включите, да побързате, тъй като броят на местата е ограничен и се заемат бързо. Всеки е добре дошъл! Очакваме Ви!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА