IE loader

Извънредно! Pulse Fitness & Spa започва да работи с CoolFit!

Извънредно! Pulse Fitness & Spa започва да работи с CoolFit!

Лайфстайл веригата вече ще приема абонати на корпоративното приложение CoolFit

За първи път в своята история Pulse Fitness & Spa започва работа с организация, предоставяща спортни социални придобивки! Решението е взето след подробен анализ на текущите предложения на българския пазар. Един от вариантите драстично се откроява спрямо останалите по своята достъпност, качество и богата гама от услуги – CoolFit.

CoolFit дава право на достъп до спортни и релакс зони в София, онлайн тренировки в платформата Pulse+, външни и вътрешни басейни, масажни студиа, солариуми и още много други. Компанията има амбицията в рамките на първото тримесечие на 2022 година да придобие покритие на над 90% от най-популярните спортни студиа и услуги в София. На следващ етап предстои CoolFit да предостави редица отстъпки за хранителни добавки, хотелско настаняване и много други.

Какво отличава CoolFit от останалите доставчици на подобен тип услуга?

1.       Подробен анализ на пазара

CoolFit е плод на съвместната работа на представители на фитнес индустрията и бизнеса. Работодателите са дали обратната си връзка за това от какво действително искат да се възползват техните служители. Сред основните изисквания на трудово ангажираните хора се открояват желанието им да могат лесно да посещават избраната локация, да няма нужда от пластика и с лекота да могат да разглеждат обектите, до които имат достъп. Това ни довежда и до точка номер 2.

2.       CoolFit App

За всички клиенти на услугата, компанията е създала специално мобилно приложение с много функции:

·         Изцяло безкартов вход до всички обекти, след генериране на QR код в приложението

·         Информация за всички обекти – работно време, местоположение

·         История на посещенията

·         Опция за прекратяване по всяко време

·         Бързо и лесно заплащане абонамента за услугата

3.       Амбиция за развитие

Още със старта на своята дейност CoolFit постига спогодба с двете най-разпознаваеми фитнес вериги в България: Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness. Визията за близкото и дългосрочно бъдеще на CoolFit е изключително смела и красноречиво говори за желанието на компанията да стане водещият доставчик на спортни социални придобивки.

Как да кандидатствате от името на своя работодател?

Всеки може да поиска оферта от името на компанията, в която работи. Разгледайте всички възможности, които CoolFit предоставя и подайте своята кандидатура на www.coolfit.bg

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА