IE loader

Иновативен боксов тренажор на разположение на клиентите на Pulse Fitness & Spa

Иновативен боксов тренажор на разположение на клиентите на Pulse Fitness & Spa

Уредът ще помага на бокс ентусиастите в тренировките им

Отново пионери в иновативните фитнес решения, Pulse Fitness&Spa поставя в светлината на прожекторите мултифункционалния боксов тренажор - Box Station Active Gym.

Box Station Active Gym е незаменим уред за трениране на силни, точни и бързи удари. Благодарение на уникалната система за поглъщане на удара се намалява рискът от травми.

Удобно разположените възглавници в Box Station Active Gym подпомагат отработването на различни удари. Отличителна особеност на уреда е неговият нестандартен дизайн, който позволява повишаване на ефективността и продуктивността на тренировката.

Работните елементи на станцията са разположени в различни плоскости, като имитират положението на противника и именно това е съществената разлика между този и други тренажори.

Станция за бокс Active Gym се използва за индивидуални занятия, както от начинаещи спортисти, така и от професионалисти на всякаква възраст.  

Към момента такива тренажори можете да откриете на териториите на Pulse Fitness&Spa Bulgaria и Pulse Fitness&Spa Platinum.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА