IE loader

Безплатна козметика Bio Fresh в Pulse Fitness & Spa за всички посетители

Безплатна козметика Bio Fresh в Pulse Fitness & Spa за всички посетители

Клиентите на лайфстайл верига номер 1 ще използват висококачествените продукти на водещия български производител Bio Fresh безплатно

От 01.03 клубните членове на Pulse Fitness & Spa могат да се насладят безплатно на известната българска марка Bio Fresh!

Диспенсърите във всички душ кабини на клубовете ще бъдат заредени с ароматен, подхранващ кожата душ гел на козметичния бранд. В съблекалните пък ще бъде наличен най-високият клас лосион за тяло за омекотяване и хидратация. Течен сапун за дълбоко почистване и грижа за ръцете също ще бъде на разположение за всички трениращи.

Това не е първата съвместна инициатива на Bio Fresh и Pulse Fitness & Spa!

За деня на жената 10 дами получиха продукти на обща стойност 500 лв. след като бяха изтеглени от томбола на случаен принцип. В края на месец април пък 10 от регистриралите се в играта за месеца ще получат продукти на обща стойност 1 000 лв. 

Козметиката на Bio Fresh се отличава с нежни текстури, свежи аромати и натурални съставки. Българската компания създава редица серии за лице, тяло и коса.

Bio Fresh и Pulse Fitness & Spa подготвят още сензационни изненади за своите клиенти. Следете страниците ни, защото изненадите с нас никога не свършват!

Повече за продуктите на Bio Fresh може да научите тук: www.biofresh.bg

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА