IE loader

Pulse Fitness & Spa: една карта - 3 възможности за плаж!

Pulse Fitness & Spa: една карта - 3 възможности за плаж!

Трите ни плажни локации са готови да посрещнат клубните членове на веригата

Лятото е официално тук! Астрономическият старт на най-топлия сезон през годината бе на 21 юни. Все повече от хората в столицата търсят място, където могат да избягат от натовареното ежедневие и да се разхладят през топлите дни. Pulse Fitness & Spa предлага 3 възможности за любителите на летния релакс:

1. Pulse Beach West Park

Открит басейн с плаж в Люлин, десетки шезлонги, легла и барбарони. Уникално място за събиране на тен и прохлада в горещината. Басейнът е с дължина 25 метра, което дава възможност както да поплувате, така и просто да се насладите на водата. Летният разкош е допълнен от външно джакузи и удобен бар, от който може да поръчате питие или нещо за хапване. 

2. Водни огледала Pulse Fitness & Spa Bulgaria

Обектът ще ви очарова със своята специална зона, превърната в своеобразен плажен оазис. Тук върху дървени конструкции, наподобяващи салове във вода, са позиционирани шезлонги, върху които може да релаксирате спокойно докато трупате шоколадов тен. Слънчевите лъчи се отразяват от водата като от огледало, което допринася допълнително за постигането на мечтания бронзов загар. 

pulsefit

3. Pulse Fitness & Spa Platinum

Клубът се намира в столичния квартал Хаджи Димитър. Тук на последния етаж на сградата са разположени десетки шезлонги, от които се открива уникална панорамна гледка към града. Цяла София е пред вас докато лежите спокойно под нежните слънчеви лъчи. 

Насладете се на летните плажни дестинации на Pulse Fitness & Spa! Ако желаете да посещавате всяка от тези локации неограничено и не сте клубен член на веригата, може да се възползвате от нашата специална лятна оферта -25% като последвате линка и закупите онлайн тук.

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА