IE loader

Балев Био отваря магазин в Pulse Fitness & Spa Mladost

Балев Био отваря магазин в Pulse Fitness & Spa Mladost

Откриването на обекта ще се състои на 07.10

Едва ли има любител на здравословното хранене и активния начин на живот, който не е чувал за магазините Балев Био. Истински пионери в областта на органичните продукти и налагането им на българския пазар, Балев Био разполагат с търговски обекти в София, Пловдив и Варна.

На 07.10 предстои официалното откриване на Балев Био corner, който ще се намира в Pulse Fitness & Spa Mladost /Софийски околовръстен път 251А/!

Уникалното по рода си партньорство ще даде възможност на всички, които работят и живеят в близост до фитнес клуба да пазаруват качествени продукти на отлични цени. Тук ще можете да намерите над 5 000 артикула от най-добрите български и международни био производители, разположени на площ от повече от 170 квадратни метра. 

Добре дошли в магазина са както клубни членове на Pulse Fitness & Spa, така и хора, които не са част от семейството на лайфстайл верига номер 1. Всеки може да се възползва от страхотни отстъпки и различни регулярни промоции. 

Събитието по случай отварянето на новия обект ще се състои на 07.10 от 10.00 часа до 20.00 часа. Подготвени са дегустации на редица здравословни храни и напитки, които гарантирано ще повишат тонуса и настроението Ви. Всеки е добре дошъл!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА