IE loader

Арените на Pulse Fitness&Spa

Арените на Pulse Fitness&Spa

Лайфстайл клубът подкрепи множество събития през последната седмица

Тъй като освен спортен клуб, Pulse Fitness&Spa e лайфстайл клуб, за нас беше изключителна чест да бъдем част от някои от най-значимите събития, които се проведоха в град София през последната седмица.

Pulse Fitness&Spa бе генерален спонсор на събитие, което събра любителите на изваяните тела, на шумна церемония за финала на международния фитнес конкурс ‘Mr. King of Fitness 2018’. В състезанието взеха участие модели от няколко балкански страни. Сред победителите бе и нашият мастър треньор Марио Вътов, който плени публика и жури с чар и тяло.

 

pulsefit

 

Дни след това се пренесохме на най-престижната арена на красотата – ‘Мис България 2018‘. Събитието се проведе в столичната Rainbow Plaza, където се събра целият хайлайф на София. Основна тема на надпреварата - ‘Красотата на България‘ – изкара на преден план силата и магнетичността на българската жена. Гордеем се, че лицето на Pulse Fitness&Spa, очарователната мис Бургас - Теодора Мудева, зае престижното първо място, ставайки кралица на красотата на България.

 

pulsefit

 

С рязко завъртане се пренесохме на Арената на силата – ‘Grand Fight Arena‘. Турнирът по ММА и К-1 се проведе в зала Асикс Арена, която се пръскаше по шевовете от любители на бойните спортове. На ринга излязоха някои от най-добрите бойци на страната ни в 9 международни и една българска битка. Организаторите на състезанието - Георги Валентинов и Даниел Илиев - бяха и участници в основните мачове на вечерта. Същите разгромиха своите противници и по този начин взривиха публиката. Енергията, която донесоха състезатели и зрители, изпълни залата и донесе много положителни емоции за всички.

 

pulsefit

 

За Pulse Fitness&Spa беше истинско приключение да бъде част тези събития, които ни пренесоха в различни измерения на красота, стил и много сила!    

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА