IE loader

After Pregnancy Workout с Красимира Стойчева-Пекова

After Pregnancy Workout с Красимира Стойчева-Пекова

Местата са ограничени! Предварително запиване - на място в Pulse Plovdiv

Ако сте майка или жена, която наскоро е родила, може би се чудите как да се върнете във форма и да се възстановите от физическите промени, които идват с бременността. Нашата програма за възстановяване след раждане е предназначена да ви помогне да направите точно това.

Специалната методология е изготвена от Красимира Стойчева-Пекова - докторант със специалност "Теория и методика на спортната тренировка" към НСА. Красимира е бивш професионален треньор по кану-каяк. Тя се занимава със спорт от над 25 години и майка от година и половина насам.

Очакваме Ви:
📍Pulse Plovdiv
📅10.03.2023, 19:15

ℹ️Местата са ограничени! Запишете се на рецепция в Pulse Plovdiv или на телефон 0700 44 044. Цена: 15 лв.

Нашата програма се фокусира върху това да ви помогне да се върнете в най-добра форма, като се насочите към специфични области на тялото ви, които са засегнати от бременността и раждането като корема и излишните мазнини. Чрез комбинация от упражнения, можем да ви помогнем да отслабнете и да тонизирате тялото си, което ви позволява да се чувствате уверени и удобни в собствената си кожа.

Един от ключовите компоненти на нашата програма за възстановяване на диастазата. Diastasis recti е състояние, което може да възникне по време на бременност, когато съединителната тъкан между коремните мускули се разтяга и отслабва. Това може да доведе до изпъкване на корема ви и да затрудни отслабването в тази област. Нашата програма включва упражнения и техники, специално предназначени да ви помогнат да се възстановите.

Нашата програма за следродилно възстановяване е подходяща за жени на всяка възраст, които са раждали, независимо дали е първото или петото ви дете. Разбираме, че физическите промени, които идват с бременността и раждането, могат да бъдат предизвикателство, но с наша помощ можете отново да се почувствате уверени и комфортно в тялото си.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА