IE loader

Специална оферта за всички абитуриенти! 🎓✨

Специална оферта за всички абитуриенти! 🎓✨

Месецът на абитуриентите дойде!

Всички дипломиращи се тази година гимназисти се стараят да изглеждат максимално добре на своя бал. Това несъмнено включва и тяхната физическа форма. Pulse пуска специална оферта за всички абитуриенти, валидна до 31.05. 📅

💥 Оферта, която не може да се пропусне!


Само за 199 лв получавате карта за три месеца! Това предложение е перфектната възможност да се подготвите за големия ден и да влезете в отлична форма.

Картата включва:

🔑 Златна карта с достъп до всички обекти в града - София, Пловдив, Стара Загора или Бургас
🏋️‍♂️ Неограничен, целодневен достъп до фитнеса
💆‍♀️ Фитнес, спа и групови занимания
Как да се възползвате от предложението?


Може да се възползвате от тази уникална оферта като закупите карта на място в който и да е обект от веригата, или като се обадите на номер 0700 44 044. 📞

Време е да се погрижите за себе си


Не пропускайте шанса да бъдете в най-добрата си форма за лятото! Възползвайте се от всички услуги, които Pulse предлага, и направете своята подготовка за бала наистина незабравима.

Защо да изберете Pulse?


Pulse предлага не само модерни фитнес зали с най-новото оборудване, но и разнообразни спа услуги и групови занимания, които ще направят тренировките ви по-интересни и ефективни. Независимо дали предпочитате кардио, силови тренировки, йога или спа процедури, тук ще намерите всичко необходимо за вашето физическо и ментално благосъстояние.

Промоцията е валидна до 31.05! 🎉


Не пропускайте възможността да се възползвате от тази специална оферта.

Летете високо и бъдете в топ форма с Pulse! 💪💃

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА