IE loader

Pulse Fitness & Spa в партньорство с Insane Drift Day/ Weekend Edition

Pulse Fitness & Spa в партньорство с Insane Drift Day/ Weekend Edition

Зрителите ще се наслаждават на истински дрифт, атрактивни битки в състезателен стил и в същото време ще бъдат част от тях на самото трасе!

Pulse Fitness & Spa има удоволствието да Ви покани на 10-11 септември на летище „Крайници“ до Сепарева баня на дрифт шоу, като никое друго!

Събитието ще се проведе както никога досега - ще се кара само на батъли/тандеми – така зрителите ще се наслаждават на истински дрифт, атрактивни битки в състезателен стил и в същото време ще бъдат част от тях на самото трасе!

Като партньори, ние от Pulse Fitness & Spa ще раздаваме подаръци за всички, закупили билет за „дрифт такси“ - едноседмични карти с достъп до фитнес, групови занимания и спа.

За всички посетители сме подготвили специална томбола, в която могат да вземат участие и да играят за награди на стойност над 1000лв.

Освен всичко останало Ви очаква стънт шоу, дрифт шоу с pole dance, суперкар зона и erotic dance в тази секция, които ще открият съботното DJ Party с участието на Маги Джанаварова, NDOE и VS Dance! Нa 10.09 ще се забавляваме до тъмно с много красиви коли и хубава музика!

Това е събитие за малки и големи! За всички малки посетители са предвидени: огромна детска зона за забавления с аниматорска програма, мъпет шоу, шоу програма с клоуни, арт ателие и детски кът, спортна зона и футболен турнир и едно от първите състезания с акумулаторни колички, мотори и тротинетки!

Очакваме Ви на 10-11 септември от 9:00 до 19:00ч. на летище „Крайници“

Цялата програма можете да видите ТУК

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА