IE loader

Wexer Virtual Trainer

Wexer Virtual Trainer

Wexer Virtual Trainer е последната хитова иновация във виртуалните тренировки. Трениращите застават пред огромен плазмен екран, на който се прожектират инструкции за изпълнение на групови занимания, заснети от световно признати треньори по групови упражнения от различни школи.

Виртуалните групови занимания включват часове инструктаж по B Pump, Crossfit, Zumba, Aerobics, Pilates, Yoga и други. Трениращият може да избере да проведе цялостна тренировка, без прекъсвания, или да изпълни отделни упражнения.

Изборът може да бъде съобразен с тренировъчния режим, който спазва трениращият или с настроението, в което се намира. Предимството е огромното разнообразие и премахването на нуждата от персонален инструктор. Все пак той през цялото време е на видео стената пред Вас, а вие можете да го пуснете, спрете или смените заниманието когато прецените.

Всяка една от тези уникални кардио тренировки гори стотици калории и тонизира тялото. Но това, което наистина ги прави за предпочитане, е невероятната доза непринудено забавление, което ще изпитате с тях.

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ