IE loader

Power Plate

Power Plate

Power Plate е уред за тренировки, който работи на принципа на вибрациите. Технологията използва вибрираща платформа, която се движи от 25 до 50 пъти в секунда, водейки до активация на всички основни мускулни групи. Вибрациите са хармонични и последователни, а уредът се движи в 3 посоки – нагоре и надолу, напред и назад и настрани.

Вибрациите стимулират мускулите да се свиват и отпускат по-често от обикновеното. За разлика от естествения ритъм на свиване на мускулите, веднъж или два пъти в секунда, Power Plate предизвикват автоматично рефлекторно свиване на мускулите между 30 и 50 пъти в секунда.

Вибрациите принуждават тялото да работи по-усилено, за да поддържа равновесие и стабилност върху платформата, поради което, с течение на времето, мускулите на гърба, корема и таза стават по-силни, а тялото по-здраво.

Десет минути на Power Plate дават същите резултати като 60-минутна кардио тренировка. Достатъчно е да използвате уреда 3 пъти седмично по 15 минути, за да усетите видимо намаляване на излишното тегло.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА