IE loader

Miha Bodytec

Miha Bodytec

Myha Bodytec е германска иновация, разработена през 2007 г. Уредът използва електромускулна стимулация, за да подсили ефекта на класическата тренировка, като „атакува“ мускулите с електронни импулси. Импулсите навлизат в тялото чрез 10 двойки електроди, разположени в специално тренировъчно облекло. По този начин те въздействат както повърхностно върху кожата, изглаждайки несъвършенствата, така и по-дълбоко в мускулите на тялото, като ги стягат и оформят.

30­ минути, прекарани с Miha Bodytec, са равни на 180 минути традиционна тренировка. Едновременно се повлияват 90% от мускулите в тялото, генерирайки 36 мускулни съкращения в рамките на заниманието. По време на една сесия с Miha Bodytec тялото може да изгори средно 500 калории, като до 3 дни след тренировката продължават да се горят още калории, дори при липса на физическа активност.

Специалното тренировъчно облекло е изработено от дишащ антибактериален материал, който гарантира хигиената и физическия комфорт по време на тренировката.

Високата ефективност на съотношението време-резултати прави тази иновация изключително полезна за хора, които разполагат с ограничено време за тренировки.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА