IE loader

Kinesis One

Kinesis One

Kinesis One е модулярен мулти-тренажор от последно поколение. Уредът позволява на трениращия да изпълнява огромен набор от упражнения за всяка една група мускули в тялото, без да ограничава траекторията и амплитудата на движение.

Уредът се състои от два ластика, прикачени към 4 куки. Упражненията се извършват чрез опъване и придърпване на ластиците с помощта на ергономична ръкохватка. Огромната еластичност на ластиците позволява да се изпълняват до 200 различни упражнения, подобряващи силата, издръжливостта и гъвкавостта.

Конструкцията на уреда позволява на трениращия с лекота да натовари максималния брой мускулни групи в горната и долна част на тялото, което го прави идеален както за начинаещи, така и за напреднали. Подходящ е и за рехабилитация и използване от хора с ограничени двигателни способности.

Kinesis One е дигитален уред, който изобразява данни за настоящата тренировка в реално време. Сензорен екран показва информация за базови упражнения, като по този начин поддържа ритъма на тренировката и предоставя по-голяма самостоятелност на трениращия.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА