IE loader

Active Gym Curve Treadmill

Active Gym Curve Treadmill

Извитата пътека за бягане на Active Gym е най-персонализираният кардио уред, който може да си представите. За разлика от класическите пътеки, които задействат лентата за бягане с помощта на електричество, Active Gym Curve Treadmill работи изцяло на принципа на механичното задвижване. Колкото по-бързо бягате, толкова по-бързо се движи лентата.

Това означава, че можете да бягате със собственото си темпо, без да се насилвате излишно и без да спазвате предварителни настройки.

Високоинтензивната тренировка на механичната пътека е идеален начин за подобряване на физическа форма, горене на калории и топене на излишни мазнини. Поради извитата си форма и задвижването изцяло с кинетична енергия, Curve Treadmill тренира нервно-мускулната координация, подобрявайки общия баланс и точност на тялото. Процедурите включват пълен набор от основни движения, изпълняващи се с нарастваща сложност за устойчиво подобряване на резултатите при ежедневна употреба.

Упражненията на Curve Treadmill могат да се изпълняват както самостоятелно, така и в групи, което ги прави изключително адаптивни към всеки тренировъчен режим.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА