IE loader

Отстъпки и преференции

Членове на Pulse Fitness & Spa могат да се възползват от редица промоционални условия и безплатни услуги в партньорската мрежа на клуба.

Това включва достъп до всички допълнителни услуги в рамките на клубовете като автомивки, паркинги, ресторанти, солариуми и специализирани спа центрове от спа веригите ВИКТОРИЯ СПА, МАРИНА СПА и МОНИК СПА, както и гарантирани целогодишно преференциални клубни цени за престой в топ хотели като Grand Hotel Bansko, Grand Hotel Sveti Vlas и Royal Spa Velingrad.

Членството в Pulse гарантира чрез клубната карта получаване на отстъпки и специални преференции в десетки магазини, клубове, ресторанти, клиники и много други обекти в страната.

Специално за клубните си членове Pulse Fitness & Spa провежда също безплатни семинари и уъркшопи на тема здравословен живот, регулярни спортни лагери Pulse Camp извън града, клубни партита с гостуващи DJ-и и още много други организирани събития.

Всичко това е част от нашето виждане за активен и здравословен живот, който отговаря на модерния ритъм на големия град. Клубните ни членове вярват в мисията на Pulse за нуждата от повече движение, а това е нашият начин да им покажем, че ценим тяхната лоялност.

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ