IE loader

Fit3D ProScanner

Fit3D ProScanner е система за дигитален анализ на данни за тялото. Устройството представлява скенер с иновативна технология за извличане и сортиране на данни за състоянието на организма, което го прави подходящо както за напреднали, така и за начинаещи фитнес ентусиасти. Познат е в над 40 държави, където се използва предимно от фитнес клубове, здравни и рехабилитационни центрове.

Трениращият се качва върху уреда и за около 30 секунди той прави сканираща „снимка“ на тялото му. Скенерът извлича референтни стойности с гарантирана точност, сред които са килограмите, % мазнини, % костна плътност, % хидратация на кожата, обиколките на различните части на тялото и други полезни цифри. В рамките на 5 до 10 минути, диагностикът получава на свой имейл адрес подробен доклад от първоначалното сканиране, който съдържа измервания на тялото и своя личен профил (3D аватар).

Личният профил може да се актуализира с последващи използвания на уреда, като по този начин позволява на трениращия да проследява напредъка си в борбата с излишните килограми и подобряването на общото здраве.

Не на последно място данните се използват от персонални инструктори и нутриционисти за създаването на профилирани тренировъчни и хранителни режими.

 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА