IE loader

Box Station Active Gym

Box Station Active Gym е многофункционален боксов тренажор за трениране на силни, точни и бързи удари, която се използва за индивидуални занятия както от начинаещи спортисти, така и от професионалисти на всякаква възраст.

Удобно разположените възглавници в Станция за бокс на Active Gym подпомагат отработването на различни удари. Благодарение на уникалната система за поглъщане на удара се намалява рискът от травми. Отличителна особеност на уреда е неговият нестандартен дизайн, който позволява повишаване на ефективността и продуктивността на тренировката. Работните елементи на станцията са разположени в различни плоскости, като имитират положението на противника. Това се явява съществената разлика между този и други тренажори. 

Системата за тренировки се структурира по следния начин: след 5-минутната разгрявка, следват 7 активни рунда с обща продължителност 30 минути. Всеки рунд се дели на 90 секунди нанасяне на удари и 90 секунди активно възстановяване. Под активно възстановяване се имат пред вид клякания, упражнения за преса, бягане на място и други. 


БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ