IE loader

Във форма на 45 годишна възраст с Маги Сидерова - Мис България 2003 [видео материал]

Във форма на 45 годишна възраст с Маги Сидерова - Мис България 2003 [видео материал]

За фитнеса, диетите, емоциите и любовта в интервю с Мис България 2003-та

Докато сме на двайсет и хормоните ни бушуват с все сили, можем да си похапваме високо калорийни вкусотийки. Добавяме малко спорт и формата е прилична. Но това е до време!

С покачването на възрастта метаболизма започва да се забавя. Нивата на хормоните постепенно намалят. И в един момент започват да се усещат първите признаци на т.нар. "възрастни хора"! Тези признаци включват забавен метаболизъм (лесно трупане на мазнини), липса на енергия и намалена издръжливост, атрофия на мускулна маса и др.
За да се предпазим от всичко това е необходимо да се спортува поне два пъти седмично. Да се консумират здравословни храни поне четири пъти на ден. Под здравословно хранене се разбира прием на необходимото количество белтъчини, въглехидрати и мазнини. Не забравяйте да пиете и поне 3 литра вода на ден.

Възможно ли е да се поддържа красива фигура и над 45 години?

Разбира се, че е възможно! И един от тези примери за подражание е Маги Сидерова. Както предполагам разбрахте, че от огромно значение е спазването на хранителен и тренировъчен план. Необходимо е и постоянство, което е неизменна част от плана за красива фигура на Маги Сидерова. Маги е била Мис България за 2003-та година. Формата й днес е дори по добра от преди, когато е била на модния подиум. Какви са тайните й за красиво тяло и на 45 години? Какво е истинска любов и какви са съветите й към търсещите я! И още, и още отговори на интересни въпроси. Разберете в мотивиращото интервюто, което взе здравния ни репортер Mr. 3Hours.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Снимки: Pulse Fitness&Spa Bulgaria

Маги започва тренировки още като ученичка. По късно тя се ориентира към модния подиум, където под диета се е разбирало глад. Идеята е била да бъдат слаби, като осъзнава грешката си след време. Гладуването води със себе си загуба на мускулна маса и редица здравословни проблеми.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА