IE loader

Три предложения за уикенд в София през лятото

Три предложения за уикенд в София през лятото

Ако сте в столицата през почивните дни, тази статия ще Ви помогне да оползотворите на 100% своето време

Лятото е време за заслужен отдих и почивка. През този сезон повечето софиянци копнеят да са на морския бряг, но това невинаги е възможно. Ако скоро предстои уикенд и знаете, че ще го прекарате в София, ето нашите 3 предложения какво може да направите, за да вземете максималното от свободното време.

pulsefit

Басейн Pulse Fitness & Spa West Park

Най-прохладната точка в София - откритият басейн, намиращ се на адрес бул. „д-р Петър Дертлиев“ 60. Това е перфектното място да събирате тен и да се наслаждавате на слънчевите лъчи и то без да се налага да напускате големия град. Шезлонги, легла, пуфове и удобен бар - истинска лятна идилия! Когато искате да се разхладите, просто влезте в 25-метровия басейн, отпийте от любимата напитка и се насладете на приятната музика.

pulsefit

СПА с гледка - Pulse Fitness & Spa Platinum

Джакузи, сауна, парна баня, водни огледала за събиране на тен и всичко това с невероятна гледка към София. Скай спа зоната на Pulse Fitness & Spa Platinum е наистина неповторима. Тук може да се насладите както на изглед към града, така и на огромно разнообразие от първокласни спа съоръжения.

pulsefit

Открита тренировъчна зона Pulse Fitness & Spa West Park

Ако предпочитате Вашият уикенд да е по-активен, третото ни предложение е точно за Вас! Обектът Pulse Fitness & Spa West Park разполага с най-голямата в България открита тренировъчна зона. Направете своята тренировка навън и не се притеснявайте - не е нужно да правите нито компромис с фитнес заниманието си! Тук ще намерите огромно разнообразие от уреди и аксесоари както за силови, така и за функционални тренировки. 

Добре дошли на всяка една от тези локации са всички клубни членове на Pulse Fitness & Spa с неограничен целодневен достъп. Всички други могат да заявят посещение на телефон 0700 44 044 или на www.pulsefit.bg/workout

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА