IE loader

Тренировка за корем за напреднали с Иван Бакларов

Тренировка за корем за напреднали с Иван Бакларов

Тренировъчен комплекс от три упражнения за натоварване на коремните мускули

Коремните мускули заемат челни позициите сред най-атрактивните мускулни групи и при жените, и при мъжете. Освен красивия завършек, който придават на тялото, силните коремни мускули значително намалят риска от травми в областта на кръста. Ако голяма част от ежедневието ви минава седейки. Ако често изпитвате болки в областта на кръста! Обърнете специално внимание на укрепването на коремните мускули. Здравите коремни мускули са от много по-голяма здравословна полза, отколкото си мислите.

Тренировъчен комплекс за натоварване на коремните мускули (за напреднали)

Тренировката представена във видеоматериала по долу е подходяща за натоварване на горната, долната и страничната (косите коремни мускули) част на коремните мускули.

Виж още полезни видеоматериали в YouTube канала ни на следния линк: https://www.youtube.com/PulseFitSPA

Направете 4-8 работни серии до отказ. В случай, че за първи път изпълнявате този комплекс от упражнения за активно натоварване на коремните мускули е препоръчително да се допитате до професионален фитнес треньор.

Иван Бакларов е завършил НСА, специалност „Спортен мениджмънт”. Там е преминал и курс за инструктор по културизъм и фитнес културизъм. Занимава се с фитнес от 15 години, от които 9 години трупа професионален опит. Експерт е в областта на храненето, хранителните добавки и функционалните тренировки. Неговото послание като групов и персонален треньор е: „Нека храната бъде твое лекарство”. Тренировките с Иван се провеждат в Pulse Fitness & Spa Bulgaria.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА