IE loader

Тренировка вкъщи с PBox – един аксесоар, десетки упражнения!

Тренировка вкъщи с PBox – един аксесоар, десетки упражнения!

Безопасно и ефективно натоварване, независимо от Вашата фитнес цел!

Когато става дума за тренировка вкъщи, често поставяме под съмнение дали тя може да е ефективна колкото тази в залата. Основните притеснения са липсата на оборудване и мотивация и възможността от потенциални травми. Всички тези проблеми обаче могат да бъдат разрешени от един фитнес аксесоар – PBox!

Какво е PBox

PBox e фитнес платформа, изработена от непромокаема и еластична облицовка. Силиконовата повърхност и специалната пяна в сърцевината на аксесоара осигуряват сигурност и предотвратяват нараняване.

PBox позволява постигането на топ форма без значение от Вашата фитнес цел

Желаете да постигнете сила и експлозивност – плиометричните упражнения и ударите гарантирано ще Ви помогнат да постигнете резултати. Приоритет за Вас са изгарянето на мазнини и кондицията - упражненията със собствена тежест придобиват ново измерение, когато използвате PBox. Изпълнението на всяко повторение се осъществява без каквото и да е притеснение или риск от травма. Взимате максималното движенията. Всяка следваща серия е още една крачка към мечтаната топ форма.

Пълни програми онлайн

Цялостни фитнес класове с аксесоара можете да гледате на сайта pulseplus.bg. Топ треньорите на Pulse Fitness & Spa застанаха пред камерите в професионалното студио на Pulse+, за да запишат за Вас редица пълни програми.

Ако желаете да изпълнявате упражненията самостоятелно, това също е възможно. Разгледайте десетките видеа в YouTube канала на PBox като последвате този линк и започнете да тренирате още сега!

Разнообразна тренировка вкъщи или на открито

Никои две PBox занимания не са напълно идентични помежду си. Всяко упражнение е различно и всяко движение е уникално. Фитнес класовете са разнообразни и никога не са монотонни. Аксесоарът е лесно преносим, което позволява да го ползвате в удобна за Вас среда – у дома или където пожелаете да го вземете с Вас.

Къде да закупя PBox

Можете да купите PBox на промоционална цена от 109 лв като последвате този линк. Вашата фитнес трансформация е само на няколко клика разстояние. Един аксесоар Ви дава възможност за изпълнението на десетки упражнения. Вашият път към мечтаното тяло започва с тренировка вкъщи с PBox!

pulsefit

 

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА