IE loader

Pulse Fitness&Spa с комплимент към всички български абитуриенти

Pulse Fitness&Spa с комплимент към всички български абитуриенти

Даваме своя принос, за да може на бала си повече абитуриенти да се чувстват добре както в дрехите си, така и в собствената си кожа

Абитуриентският бал – време на трепет, страсти и нови начала. Това е един незабравим ден, изпълнен с вълнение и щастие, споменът за който остава с нас завинаги. Всеки иска балът му да бъде специален. На този ден си слагаме бляскави тоалети и си правим невероятни прически, но тялото ни е само едно и него не можем да заменим или да променим току-така. Ние от Pulse Fitness&Spa знаем това и искаме да дадем своя принос, за да може на бала си повече абитуриенти да се чувстват добре както в дрехите си, така и в собствената си кожа.

Поради тази причина този май месец, за период от 20 дни, българските абитуриенти ще имат възможност да посещават клуб от веригата Pulse Fitness&Spa по свой избор, като всички услуги на избрания обект ще бъдат на тяхно разположение, за да вземат максималното от своя престой и да трансформират своето тяло за бляскавата бална нощ. На разположение на гимназистите ще бъде уникален пакeт от услуги, който няма еквивалент!

Дванадесетокласниците ще могат да релаксират в спа зоната на клуба, да повишат своя тонус в групово занимание по избор, да тренират в силовата зона на фитнеса с личен треньор, да се възползват от персонален хранителен режим, съставен специално за техните нужди и да придобият страхотен тен, възползвайки се от солариум. Всичко това ще бъде на тяхно разположение абсолютно безплатно!

Радваме се, че можем да дадем своя принос за повече усмивки и емоции в балната нощ. Очакваме с нетърпение младите и ентусиазирани абитуриенти в клубовете ни, където ще направим всичко нужно да им помогнем да променят както визията си, така и начинът си на живот към по-добро!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА