IE loader

Какво прави Pulse Fitness & Spa различен от другите фитнеси?

Какво прави Pulse Fitness & Spa различен от другите фитнеси?

Основните разлики между лайфстайл верига и обикновен фитнес клуб

Pulse Fitness & Spa е много повече от спортна зала. Клубовете от веригата предоставят редица възможности на членовете си. Това е най-голямата и успешна лайфстайл верига в страната. Нека разгледаме какво отличава Pulse Fitness & Spa от всички останали, за да разберем защо това е много повече от обикновен фитнес:

1. Неограничен достъп до всички услуги

Клубната карта за Pulse Fitness & Spa дава възможност за целодневен достъп до всички услуги. Това включва посещения на групови тренировки, фитнес зона и спа. След като веднъж прекрачите входа на обекта, може да посещавате всяко едно от изброените. Само от Вас зависи как ще прекарате своето време. Нито една от тези услуги не се заплаща допълнително, ако вече имате членска карта.

СПА зоните на Pulse Fitness & Spa - място за релакс и спокойствие
СПА зоните на Pulse Fitness & Spa - място за релакс и спокойствие

2. Онлайн платформа за фитнес

Pulse+ е дигиталният портал за всеки, който желае да тренира онлайн с топ треньорите на България. Сайтът е достъпен от всяка точка на света и освен това е наличен и като апликация в платформите Huawei appgallery и Google Play. В Pulse+ може да гледате както тренировки на живо всеки ден, така и десетки клипове на запис.

3. Кемпове и събития

Pulse Fitness & Spa организира регулярно спортни лагери в Банско и Свети Влас. Освен тях може да участвате в различни други спортни мероприятия като преходи, тренировки на открито, мастър класове с гост треньори и много други. Всички те се комуникират на Фейсбук страницата на веригата, от където може да се информирате своевременно

4. Надграждане на клубното членство

Съществуват различни възможности за ъпгрейд на стандартното клубно членство. VIP пакетът позволява многократен вход в рамките на един ден, 2 посещения с приятел напълно безплатно всеки месец и достъп до тренировъчната платформа Pulse+; пакетът VIP + Athletic пък предлага всички екстри на стандартния VIP пакет плюс опцията за посещение на Athletic Fitness. От съвсем скоро пък е налична и услугата Pulse MAX, предоставяща възможност за допълнително здравно осигуряване за 1000 лв годишно и всички екстри на стандартния VIP.

pulsefit

5. Преференциални условия в клубни хотели

Клубните хотели Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas предлагат преференциални условия за всички клубни членове на веригата Pulse Fitness & Spa. Те също разполагат със спортни обекти, част от веригата и по този начин позволяват да комбинирате активния начин на живот с първокласен релакс.

Има още десетки разлики между Pulse Fitness & Spa и стандартните фитнес клубове, част от които включват изключително иновативен интериор, внимание и към най-малкия детайл, постоянно модернизиране и още много други. За да се уверите сами, просто заповядайте на място! Своето посещение може да заявите тук: www.pulsefit.bg/workout

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА