IE loader

5 здравословни ползи от посещението на СПА

5 здравословни ползи от посещението на СПА

Защо трябва спа зоната да е част от свободното ни време

Забързаното ежедневие, работата и пътният трафик са само част от причинителите на стрес за тялото и ума ни. За да изчистят съзнанието си и да се отпуснат, хиляди хора редовно избират спокойствието, което предлагат спа центровете.

Ако обмисляте и Вие да се отдадете на заслужена почивка, ще искате да прочетете това. В тази статия ще Ви разкрием пет от многото ползи на СПА посещенията. Ето и кои са те:

  1. Редуциране на стреса

На първо място, посещението в СПА центъра е чудесен начин да се освободите от напрежението и да се отпуснете. Огромното разнообразие от спа съоръжения в клубовете Pulse Fitness & Spa може да допринесе за подобряването на душевния мир и на най-придирчивите. Вижте повече тук.

  1. Подобряване на качеството на съня

Ако имате проблеми със съня, спа центърът е точното място за Вас! Проучванията показват, че между 30% и 48% от хората в зряла възраст страдат от нарушения в съня. Намаляването на стреса гарантира подобряването на нощната почивка.

  1. Подобрява циркулацията на кръвта

Сауната е предпочитано спа съоръжение от мнозина. При сесия, състояща се от редуване на сауна с хладен басейн или студен душ, сърдечната честота се увеличава с до 60%. Това може да се сравни с пулса по време на изпълняване на упражнения с умерена интензивност. Ако имате проблеми с кръвното налягане или други здравословни притеснения, препоръчваме предварителна консултация с личния Ви лекар.

 pulsefit

  1. Изгаряте калории

Научно доказано е, че едно от предимствата на престоя Ви в сауната е, че горите калории докато си почивате. Повишеният сърдечен ритъм увеличава нуждата от кислород, а тялото реагира на тази нужда чрез превръщането на калориите в енергия.

  1. Подобрява здравето и външния вид на кожата

За красива кожа идва на помощ парната баня. Тя помага по два начина – от една страна горещата влажна пара спомага за отваряне на порите и по-лесното почистване на задържани токсини в тялото, а от друга страна обилното изпотяване увеличава капацитета на детоксикация и тялото може да се пречисти по-пълноценно. В резултат ще получите мека, гладка и чиста кожа.

 pulsefit

Ако искате и Вие да се възползвате от тези и още много предимства, които може да Ви даде спа центърът – Pulse Fitness & Spa е точното място за Вас! Нашите обекти разполагат с огромно разнообразие от спа съоръжения, които ще направят почивката Ви изключително приятна и ползотворна.

Своето посещение може да заявите тук.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА