IE loader

Поддържане на форма по време на почивка

Поддържане на форма по време на почивка

Няколко съвета как да не губите постигнатите резултати през лятната си ваканция

Поддържане на форма, тренировки, фитнес – всичко това остава на заден план, когато стартира лятната почивка. Това е времето от годината, чакано с най-голямо нетърпение. Времето, в което най-накрая можете да се отдадете на заслужен релакс. Времето, в което заменяте сивото ежедневие с приятни коктейли на морския бряг.

Точно в това време обаче е изключително важно да не спирате да поддържате добрата форма, която сте постигнали с толкова труд.

Подготвили сме Ви няколко съвета как да се възползвате максимално от отпуската си, без да губите форма:

Бъдете активни

Поддържането на форма по време на почивка може да се случва по напълно естествен начин, ако сте достатъчно активни през деня. Това включва дейности като например катерене, каране на велосипед, плуване или танци. По този начин не само ще разнообразите ваканцията си, но и ще изгорите много калории.

pulsefit

Поддържане на форма с онлайн тренировки

Онлайн тренировките също могат да бъдат отлично средство за поддържане на форма по време на почивка. Pulse+ например предлага индивидуални онлайн занимания с инструктор на живо, които са изцяло съобразени с нивото на трениращия и с неговите цели. Освен това платформата разполага с богата видео галерия от групови занимания, които можете да практикувате в удобно за вас време където и да сте.

Тренировки във фитнес зала

За да тренирате активно, бихте могли също така да изберете и подходяща локация, която да Ви предоставя всички възможности за това. Нашата препоръка е да се доверите на топ хотелите Grand Hotel Sveti Vlas и Grand Hotel Bansko. И в двата комплекса има фитнеси от веригата Pulse Fitness & Spa, които предоставят отлични условия за тренировка. Освен това хотелите са разположени на прекрасни локации и можете да направите своя избор в зависимост от това дали предпочитате почивка на морския бряг, или в планината.

Хранете се здравословно

За поддържането на добра форма не е важно само физическото натоварване, но и правилното хранене. По време на лятната ваканция е съвсем нормално да не се придържате стриктно към диета си, както и да си позволявате някои храни, които стандартно избягвате. Необходимо е обаче все пак да се стараете диетата Ви да е балансирана и здравословна. Можете например да наблегнете на пресните плодове и зеленчуци, месни и рибни специалитети.

Пожелаваме Ви приятна и зареждаща ваканция и много незабравими моменти!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА