IE loader

Онлайн тренировки – могат ли да заменят тези в залата?

Онлайн тренировки – могат ли да заменят тези в залата?

Какви са предимствата и недостатъците на това да поддържате форма вкъщи

Онлайн тренировки - по-популярен тренд от всякога през последните месеци. Покрай епидемичната обстановка и локдауните всички активно спортуващи трябваше да намерят своята тренировъчна алтернатива. Така упражненията пред монитора временно замениха упражненията в залата, а фитнесът се пренесе в дневната.

За много трениращи това се оказа добър и работещ вариант, но са много и скептиците, според които онлайн заниманията не биха могли по никакъв начин да заменят тези в залата. Причините, които изтъкват за това, са много. Сред тях са например липсата на обратна връзка от треньор, трудността да се избере подходящата тренировка, както и това, че изживяването не е същото като това на живо.

Онлайн тренировки от ново поколение

Има обаче решение, което може да отговори на всички тези притеснения: Pulse+. Платформата предлага възможността за директен контакт - пряка връзка с инструктор, с помощта на когото желаещите могат да проведат своята тренировка на живо. Трениращите получават персонални съвети и препоръки в реално време. Упражненията са специално селектирани в зависимост от спортната подготовка на трениращия и неговите цели. Изживяването се доближава максимално до реалната тренировка в залата, но има важно предимство: провежда в комфорта на собствения Ви дом.

pulsefit

Предимства на тренировките вкъщи

Тренировките в залата могат да голяма степен да бъдат заменени от онлайн тренировки. Разбира се, не напълно, но те имат своите несъмнени предимства.

Онлайн тренировките предоставят свободата да се тренира навсякъде, спестяват време, цените на услугите са по-ниски, упражненията са разнообразни и интересни.

Освен това Pulse+ предоставя възможността на всички желаещи да се възползват от опита и знанията на най-добрите треньори в България – треньорите на Pulse Fitness & Spa. Това може да се случи където и да се намира трениращият и то по всяко удобно за него време. Важно предимство е, че по време на тренировката той напълно разполага с вниманието на инструктора и не е нужно да го дели с други трениращи.

Pulse+ разполага и с богата галерия от групови занимания, като съвсем скоро ще стартират и онлайн групови тренировки на живо.

Независимо дали ще предпочетете залата, или уюта на собствения си дом, най-важното е друго: просто да тренирате!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА