IE loader

Nikfit споделя: 5 топ съвета за поддържане на форма по време на празниците!

Nikfit споделя: 5 топ съвета за поддържане на форма по време на празниците!

Да се насладим на най-хубавото време през годината без гузна съвест!

Отново е декември! Най-близките хора по традиция се събират заедно, за да празнуват Коледа – един от най-светлите семейни празници. Това време на годината се характеризира с позитивни емоции, забавни спомени, много подаръци и разбира се – голямо количество храна. Има ли обаче как да станем от празничната трапеза, без да сме развалили формата, за която сме се трудили цяла година? Разбира се, че има

Свързахме се с Николай Първанов Nikfit - човекът, който стои зад бранда за здравословно хранене Nikfit Kitchen by Pulse. Той е доказан хранителен експерт с десетки години опит и стотици променени животи зад гърба си. Попитахме го как съумява да запази своята кондиция непокътната по време на Коледните и Новогодишни празници. Ето и 5-те топ съвета на Ники, които може да приложите в почивните дни:

1.       Поставяйте си граници!

Опитайте се да не консумирате прекалено много храна въпреки изкушението. Нормалният грамаж на едно хранене е около 300 до 450 грама. Използването на хранителна везна помага да придобием представа колко точно храна приемаме. Ако нямате такава вкъщи, какво по-добро време от Коледа, за да се снабдите с нов електроуред?

pulsefit

2.       Храненето трябва да има логика.

Консумацията на храна в късните часове на деня, непосредствено преди сън, е предпоставка не само за затруднено храносмилане, но и за евентуалното образуване на мазнини.

3.       Да не забравяме да спортуваме.

Това, че сме в почивка, не значи, че трябва да спрем да посещаваме залата. Pulse Fitness & Spa работи целогодишно като само на 01.01 клубът почива. Ако не можете да дойдете до фитнеса, обмислете варианта за онлайн тренировки в дигиталната платформа Pulse+

4.       Хидратация! Ползите от приема на вода са толкова много!

Националната академия на науките, инженерството и медицината на САЩ съветва мъжете да консумират около 3,7 литра течности на ден, а жените – около 2,7 литра.

pulsefit

5.       3 часа между храненията!

Когато сме в почивка, лесно бъркаме отегчението с глада. Двете нямат и не трябва да имат общо. Въпреки изкушението да се разхождаме често до хладилника, трябва да разделяме отделните приеми на храна с поне 3 часа помежду им.

Бонус съвет: доверете се на експертите! Ако искате да сте сигурни, че приемате най-добрата за Вас храна и то не само по време на празниците, а целогодишно, може да се свържете с Николай Първанов Nikfit още днес! Всеки хранителен режим, изготвен от Ники, е индивидуален, съобразен с предпочитанията, целите и вкусовете на клиента.

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА