IE loader

Топ 10: Предложения за коледен подарък за фенове на фитнеса

Топ 10: Предложения за коледен подарък за фенове на фитнеса

Ето какво може да подарите на свой близък или на себе си тази Коледа

Коледните празници наближават! Идва времето, в което отново сме заедно и си разменяме подаръци. Фитнесът е на мода днес повече от всякога. Хората са отново в залите, а спортът заема все по-голяма част от ежедневието на съвременните българи от всички възрастови групи. Почти всеки или спортува активно, или има близък, който посещава редовно фитнес залата. Ако това е случаят и при Вас, ето нашите топ 10 предложения за коледен подарък за фитнес ентусиасти!

Какво характеризира перфектния коледен подарък?

Той трябва да влиза в употреба на своя притежател, да му носи щастие и в идеалния случай - да се побере в кутия, която да украсим и поставим под коледната елха. Когато става дума за подарък за спортист, фитнес аксесоарите отговарят на всички тези критерии. 

Най-универсалният подарък е здраве! Най-ценното, което можем да притежаваме, е именно то. Ако желаете да подарите здраве на себе или на свой близък, разберете повече за нашата кампания: 1000 лв. бонус здраве тук.

pulsefit

Ние анализирахме голямото разнообразие от аксесоари на пазара, комбинирахме дългогодишния си опит с обратната връзка на клубните ни членове и подготвихме за Вас списък с 10-те най-популярни фитнес аксесоари, които могат да са перфектният коледен подарък за всеки фен на тренировките.

pulsefit

Ето кои са те:

  1. Фитили – Важността на хвата е огромна, когато става дума за дърпащи движения. Това е причината фитилите да са от ключово значение при изпълнението на движения като мъртвата тяга. Фитилите помагат натоварването да се съсредоточи в мускула, на който искаме да акцентираме и предотвратяват пренасочването на силата към други мускулни групи.
  2. Тренировъчен колан – Незаменим аксесоар, когато става дума за базови упражнения. Тренировъчният колан държи кръста в изправена позиция, което е изключително важно за предотвратяването на травми.
  3. Накитници, налакътници, наколенки – Това са ластични ленти, поставящи се на съответната става. Те имат за цел да поддържат ставата стабилна. Помагат за превенцията от евентуални контузии. Когато използваме ластични ленти, усещаме по-голяма сигурност, което носи допълнителен комфорт в тренировките.
  4. Ръкавици – Тяхната употреба има много предимства за трениращите. Интересно е да се отбележи, че ръкавиците са неизменна част от спортната екипировка на 8-кратния победител в конкурса „Мистър Олимпия“ – Рони Колман. На първо място те подобряват хвата. Също така ръкавиците предпазват кожата на ръцете от нежелани наранявания. От хигиенна гледна точка носенето на ръкавици е много важно, тъй като те предотвратяват директния контакт на трениращите с уредите и тежестите в залата.
  5. Кърпа – Поставянето на кърпа между трениращ и уред е въпрос на уважение както към себе си, така и към другите трениращи в залата. Този аксесоар е ключов за поддържането на добра хигиена.
  6. Шейкър – Хидратацията по време на тренировка е от огромно значение. Шейкърът позволява приемането на течности във фитнеса и навременното взимане на важни добавки преди или след занимание.
  7. Спортен сак/раница – Развитието на фитнес индустрията провокира появата на пазара на спортни сакове със специални подразделения за храна и добавки. Дори Вие да не притежавате такъв, е добре да имате конкретен сак или раница, които ползвате само за фитнес и в които носите всичко най-необходимо за заниманието си.
  8. Кутии за храна – Съвремието на трениращия човек в големия град е изключително забързано. Невинаги можем да планираме храненията си. Това е причината повечето активно спортуващи да готвят всеки ден. Кутиите позволяват да носим със себе си точната храна, която ще допринесе за спортния ни прогрес и да не се притесняваме, че можем да пропуснем хранене.
  9. Кутии за съхранение на добавки – Повечето суплементи се продават в големи опаковки. Това ги прави неудобни за пренос и затруднява навремения прием от страна на спортуващите. Кутиите за съхранение позволяват да отделим предварително точните добавки, от които ще имаме нужда през деня и лесно, и удобно да ги приемем в точния час.
  10. Фитнес гривни – Този тип аксесоари придобиха изключително голяма популярност в последните години. Фитнес гривните ни дават информация, до която иначе не бихме имали достъп. Те позволяват да следим сърдечния си ритъм, изгорените калории, кръвното налягане и още много други неща.

Бонус! Онлайн фитнес като коледен подарък! 

Интернет тренировките станаха изключително модерни в последните 2 години! Ако желаете да подарите на някого здраве като му дадете възможност да тренира онлайн от комфорта на своя дом или от друго предпочитано място, препоръчваме Ви Pulse+. Това е дигитален портал за фитнес класове, водени от най-добрите треньори в България - на живо и на запис. Разгледайте още сега на www.pulseplus.bg 

Изберете една или няколко от предложените от нас опции и зарадвайте свой близък или себе си с коледен подарък, който ще носи позитивни емоции и здравословни ползи. Ако желаете да разгледате тези и още много други фитнес уреди и аксесоари, посетете страницата на Pulse Gym Shop още сега!

Весели празници!

pulsefit

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА